„Страстите Христови 2“, който към настоящия момент е озаглавен „Възкресението“ НАИСТИНА ще се случи и Джим Кавийзъл, който се превъплати в в Исус Христос в първия филм, ОФИЦИАЛНО се завръща за продължението. За първи път чухме за новия филм в края на 2016г. около „Hacksaw Ridge“, който успя да рестартира режисьорската кариера на Мел Гибсън. Но от тогава… тишина. Изглежда това е на път да се промени.

Наскоро в свое интервю за новия си филм „Павел, Апостол на Христа“, където изпълнява ролята на Лука, Кавийзъл отговори на въпрос за „Възкресението“ и потвърди участието си.

Има неща, които НЕ МОГА да кажа, защото ще шокират публиката. Това е страхотно. Не мога да ви кажа КАК ще подходи към него, но ще ви кажа друго. Това ще бъде НАЙ-ГОЛЕМИЯ филм в историята. Толкова добър е!

Първият филм с бюджет от около $ 30 млн. прибра над $611 млн. от световното си разпространение. Само Дедпул е направил повече, от забранените за непълнолетни филми. „Страстите Христови“ остава най-касовия филм, забранен за непълнолетни, в САЩ за всички времена с $370,8 млн.

При споменаването на филма през 2016г., Мел Гибсън сподели, това:

Разбира се, това е огромна отговорност. И всички знаем, че това НЕ Е „Страстите Христови 2“. Нарича се „Възкресението“. Естествено, това е огромна тема и изисква много проучване и подготовка. Няма как, просто да направим филма. Със задачата се е заел Рандъл Уолъс, който освен прекрасен сценарист е и чудесен режисьор. Той е режисирал „Бяхме войници“ все пак.

Рандъл работи с Гибсън по „Страстите Христови“, който излезе през 2004г. Все още няма времеви рамки за новия филм, но Гибсън е споделял, че той ще изследва Христос в ада. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here