Джонатан Рис Майърс (както е правилното му име според Уикипедия 🙂 е голямата изненада за финалът на сезон 4 за „ВИКИНГИ“.

Голямата битка в сериала започна. Предпоследния епизод за сезон четири, завърши в средата на голямата битка. В последния епизод следващата седмица, синовете на Рагнар ще получат своето възмездие, срещу армиите на Уесекс. Изходът от битката, ще отекне през вековете и ще подготви сцената за появяването на нов герои, изигран от Джонатан Рис Майърс. Героят му ще се появи на финала, което ще подгорви сцената за ОГРОМНАТА му роля в сезон 5.

Създатела на „Викинги“ Майкъл Хърст вече е дълбоко в продукцията на новите 20 епизода за сезон 5. Намерил е героят на Майерс, по време на голямо търсене.

Изследвах историческите книги и внезапно попаднах на тези вождове- войни. Предшествениците на рицарите тамплиери. Тези хора са религиозни, но нахлузват брони и отиват да се бият. Не позволявайте духновния им статут да ви подлъже. Били са луди. Вярвали са в християнството, a na bojnoto pole totalno sa obezumqwali.

Една конкретна фигура е изскочила в  полезрението му- владетел- войн на име Хемънд.

Той е човек от Уесекс и ще се появи, като достоен опонент на Айвар. Спокойно ще може да сравнявате героят му с Ричард III. Целия му живот се базира на дълбоки посвещения. Той е луда глава, който по някаква случайност е игран от Джонатан Рис Майърс, който сам по себе си е луда глава също. Хемънд е певец. Обича жените. Той греши. И след като съгреши- се самонаказва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here