cherna_slujba_posterСлед известно забавяне, крайно време е да сложим точка на гангстерската ни инициатива, посветена на премиерата на  „Черна служба”, която организирахме съвместно с официалния разпространител на филма за територията на България от „Александра филмс”.

В продължение на 14 дни, от 06.11.2015 до 20.11.2015 г., в нашият фейсбук профил бе позициониран призив за съдействие, с който да разгласим мълвата за „Черната служба” на Уайти Бълджър (Джони Деп), който се намираше ТОЧНО ТУК. Вие трябваше да споделяте и разгласявате, а разпространителите от „Александра филмс” бяха осигурили две оригинални „Черна служба” шапки и две оригинални „Черна служба” тениски за четирима от вас.

За 14 дни, точно 528 от вас се включиха в инициативата, 369 я харесаха, 362 я коментираха, а публикацията достигна до 14 146 души.

По-рано днес, след кратък жребий, бяха определени и четиримата победители:

Оригинална „Черна служба” шапка:

  • Емил Илиев
  • Елеонора Терзийска

Оригинална „Черна служба” тениска:

  • Ясен Борисов
  • Венцислав Филипов

ЧЕСТИТО!

Всеки победител ще получи известие на фейсбук профила, през който се е включил в инициативата. Моля, проверявайте профилите си редовно, включително в папка „спам”, където често отиват нашите съобщения, в зависимост от индивидуалните настройки за сигурност на всеки профил.  Всички награди ще бъдат изпратени до победителите на посочен от тях адрес, за сметка на www.cinebum.eu.

„Черна служба”, вече е в киносалоните в цялата страна. Разпространява – „Александра филмс”.

 

„Черна служба“ се фокусира върху действията на мафиота от Южен Бостън – Уайти Бълджър, който е брат на щатски сенатор и когото много местни жители смятат за защитник на бедните и онеправдани хора.
През 70-те и 80-те години Бълджър е бил една от основните фигури в подземния свят на града и за да се справи с конкурентно мафиотско семейство се съгласява да стане информатор на ФБР. С това обаче не слага край на криминалната си дейност и в продължение на повече от 10 години е сред най-издирваните престъпници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here