Снимките по продължението на „Джон Уик“ започнаха още миналата есен, веднага след успеха на първия филм. Киану Рийвс ще бъде отново в главната роля, заедно с Джон Легуизамо, Иън Макшейн, Бриджит Мойнахан и Ланс Редик. Официлното заглавие на втората част е „John Wick: Chapter Two“ и ще се появи по екраните в началото на следващата година.

https://cdn3.vox-cdn.com/thumbor/Rs3ZVF_EEb73lQIpxjeb-WgVDMw=/0x0:1280x720/1280x720/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/47726943/john_wick.0.0.jpgКъм актьорския състав се присъединяват Руби Роуз, Лорънс Фишбър, Питър Стормаер и Комон. За момента сюжетът все още не е известен, знаем само, че част от действието ще се развива в Рим.

http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/john-wick-poster1.jpg

„Имахме идеи и без да мигнем можехме да пресъздадем още по-добър екшън от първия филм“ – сподели преди месеци режисьорът на филма Чад Стахелски – „Важна е историята и това до колко харесваш героя. Дори екшънът да бъде страхотен, ако не харесваме главния герой или той просто няма харизма, никой няма да гледа филма. Погледнете големите екшън звезди като Харисън Форд, Лиън Нийсън, Робърт Дауни Джуниър – преди всичко харесваме първо човека. Затова се опитваме да създадем история и персонаж, който хората да харесат и тогава ще го „облечем“ в екшън, който ще бъде невероятно добър.“

Дерек Колстад ще бъде сценарист и на втория филм, а Чад Стахелски този път ще бъде сам зад режисьорския плот, тъй като партньорът му Дейвид Лейч в момента работи върху друг проект – „The Coldest City“.

Премиерата на „John Wick: Chapter Two“ за САЩ е насрочена за 10 февруари, 2017 година.

Вашият коментар