Джош Бролин избира любимия си герой, но възможно ли е да е само 1?

Има много актьори, които са изиграли любимия си герой на големия екран. Крис ЕвънсЕто някои от тях: Крис Евънс играе „Факлата“ в „Фантастичната четворка“ през 2005 г. и „Фантастичната четворка: Възходът на Сребърния сърф“ през 2007 г., както и „Капитан Америка“ във всички филми от “MCU” до момента.

Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс с неговите роли под маските на „Зеления Фенер“ 2011 г. и разбира се “Deadpool”. Можем да споменем и Бен Афлек като “Daredevil“ 2003г. и Батман в новата филмова вселена на “DC”.

Бен АфлекА този списък продължава ли продължава и вече към него можем да добавим и името на Джош Бролин, който ще видим не веднъж на големия екран в срок по малък от месец. На 27 април „Отмъстителите: Война без край“ ще удари родните киносалони. Бролин ще бъде безкрупулния титан „Танос“, който ще тормози света в опита си да го завладее и не много дълго след това на 18 май ще изиграе „Кейбъл“, новия другар на познатия ни вече забавен простак „Дедпул“, изигран както по горе споменахме от Райън Рейнолдс.

… да се подготви за ролята

Джош Бролин

За да изиграе тези роли на Бролин му се наложи да мине през много физически изпитания и тренировки, все пак това са два отделни персонажа, което го караше през изминалите години да работи върху двата образа едновременно. Убедени сме, че положените усилия ще си заслужават!

В интервю за „Total Film Magazine“ Бролин отовори :
„Вижте, наистина харесвам Кейбъл и това е нормално. Но мисля, че ако исках да имам предпочитания, щеше да бъде Танос, само защото очакванията ми бяха доста ниски. И стана точно обратното, след като видях достатъчно от филма и осъзнах колко е напреднал този технически процес, се запитах, нали? Гледах се. Гледах всяко потрепване, всяко мигане. Гледах очите си. Действията си. Аз живеех чрез намеренията си. В началото, преди да кажа „да“, се обадих на Марк Ръфало и го попитах: „Какво мислиш за това?“ Той ми отговори: „В началото ще ти бъде наистина неудобно, но след това ще видиш филма и ще бъдеш абсолютно изумен от нещата, които вършиш. И така беше. От тогава насам са направили огромни скокове и подобрения в моушън кепчър технологията. Няма нищо, което да не е автентично. „

Танос и Кейбъл

В думите на актьора наистина разбираме колко въодушевен звучи от предстоящата премиера на „Отмъстителите“, което е предпоставка за феновете да си запазват местенце в киносалоните и да се редят на опашка за билети. Премиерата е на 27 април, а за по нетърпеливите ще има и предпремиерни прожекции.

Относно „Дедпул“, след успешното му представяне през 2016 г. беше абсолютно сигурно, че филмът ще се сдобие с продължение и на 18 май е датата на най-новата част. И най-вероятно филмът ще се сдобие и с още продължения, а може би ще ни доведе до филм за “X-Force отряда”, но след продажбата на „FOX“ ще видим докъде ще ни доведе „Disney“. Не сме били разочаровани до момента, но бъдещето ще покаже. В интервю за “Empire”, Бролин сподели пикантна информация за персонажа си :
„Ние мислим за това в четири филмови термини. Опитахме се да мислим за Кейбъл, като пълен персонаж, не само в този филм, но и в траекторията на четири филма. Това го направи много по-забавно за мен, но не ми харесва идеята за франчайз. Точно това прави Танос наистина страхотен, това е нещо с край и ми харесва така. „

Бролин ни отговори на въпроса за бъдещите филми, така че с нетърпение ги очакваме. А знаейки информацията от комиксите относно Кейбъл и колко бързо сменя страните, като нищо може да се окаже и по-голямо зло от любимия му Танос. Но за сега ни остава да дочакаме до 18 май за първата му поява, а също така предпремиерните прожекции ще се излъчват седмица по-рано. Билетите са вече в продажба.

Автор: Никола Михалев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here