LitsetoИК „Колибри“ представя „Лицето“ – един свят на свръхизобретателност и безпрецедентно упорство, създаден от живата легенда на трилъра Дийн Кунц!

„Лицето“ (превод: Стоянка Ачкова, 552 стр., цена 20 лв.) е рядък за жанра си роман, чиято помитаща мощ е сбор от тайнство, напрегнато очакване, смразяващи разкрития и щипка хумор. Чанинг Манхайм е най-ярката звезда на Холивуд, която буди възхищение у милиони. Но това не пречи няколко дни преди Коледа актьорът да получи страховит подарък – черна кутия с тревожно съдържание и непроницаемо послание! Със случая се заема Итън Труман, бивш детектив от отдел „Убийства“ и настоящ началник на охраната на Лицето, междувременно злокобните кутии се умножават, а границата между живота и смъртта все повече изтънява.

Роден през 1945 г. в Пенсилвания, САЩ, Дийн Кунц е общоутвърден майстор на съспенса и „пулсиращия адреналин“ в световната литература. Автор е на серия безупречни психологически трилъри, преведени на 38 езика, тиражирани в над половин милиард екземпляра. Единайсет от романите му са били номер едно в най-престижния списък на бестселърите в САЩ – този на „Ню Йорк Таймс“. Кунц разполага с цели легиони от предани фенове по всички краища на планетата, а критиката не пропуска да отбележи, че сюжетите му кипят от мистерия и находчивост и разголват най-интимните човешки страсти и страхове. „Лицето“ е шести поред роман на писателя, който „Колибри“ предлага на българската публика! Другите книги от автора може да откриете ТУК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here