head-2

Когато официално стана ясно, че актьорът Олдън Ерънрайк („Прелестни създания“, „Аве, Цезар!“, „Правилата не важат“) е избран да изиграе ролята на младия Хан Соло, в предстоящата самостоятелна история на култовият герой от Междузвездни войни, която ще бъде режисирана от Фил Лорд и Крис Милър, не съм си мислел, че той (който бе убит от собственият синът си при последният път когато го видяхме на екран) ще се появи отново, освен разбира се за собственият си филм, но като по-млад. Не след дълго обаче, бе пуснат слух, че Хан може да има и малко роля в „Rogue One: История от Междузвездни войни“, тъй като действието в него се развива преди събитията в „Междузвездни войни: Епизод IV – Нова надежда“ и по времето когато Хан Соло си е жив и здрав.

Стигайки до днешния ден, чрез New York Daily News, разбираме, че не само ще видим Хан Соло в едно или две епизодични роли, но и че от Дисни в момента готвят сценариите на три соло филма с Ерънрайк в ролята на легендарният добър-бандит, ако първият оправдае очакванията им и пожъне успех в боксофиса.

„Дисни смятат, че героят има потенциал да изгрее в главната роля на цели три самостоятелни филма“ – споделя източника ни – „Също се говори и че актьорът в главната роля е подписал договор за участие в най-малко три филма.“

Това звучи напълно логично, тъй като Дисни най-вероятно няма да се задоволят с едно единствено появяване на героят на голям екран, а и не им пречи да използват козът си от избирането на нов актьор за ролята и в „Rogue One“ да видим само едно загатване. Има смисъл защото такъв рекламен, да го наречен ход, най-вероятно ще се хареса на зрителите и те ще имат интерес към бъдещият соло филм, а Дисни ще са направили единствено това да покажат Олдън Ерънрайк. Актьорът всъщност ще бъде на 28 години през 2018г., когато излезе прословутият му филм, докато самият Харисън Форд е бил 35 годишен, когато „Епизод IV – Нова надежда“ е сниман, така че имат доста време за следващи продължения и истории за Хан, преди възрастта да играе някаква роля. Ще мине много време докато научим повече подробности и още толкова докато излезе филмът, който е насрочен за 25.05.2018г. , но няма да оставим да пропуснете нищо по този въпрос!

Вашият коментар