Представяне новия клип на Дичо - Ден и нощ
Представяне новия клип на Дичо – Ден и нощ

Дичо е в разгара на един от най-продуктивните си летни сезони. Първи от поредицата му атрактивни проекти е новият му видеоклип „Нощ и ден“, който е заснет на едно от най-екзотичните места в света, популярно още като „райската градина на Йонийско море“, а именно – остров Лефкада.

Чаровният музикант се присъедини към вълнуващото приключение на клуба за пътешествия Tripsy и прекара 4 дни в снимки сред уникалните плажове и природа на гръцкия остров, с който са свързани много древногръцки любовни легенди. Кулминационното изживяване в поредицата от емоции сред екзотични картини е среднощният купон по време на кратък круиз, кадри от който също са включени в „Нощ и ден“.

Представяне новия клип на Дичо - Ден и нощ
Представяне новия клип на Дичо – Ден и нощ

Представянето на видеото се състоя на 7.07., в шикозната барокова обстановка на ресторант ЕСТЕ, където освен представянето на видеоклипа, Дичо бе подготвил редица изненади за гостите. С неговата банда изсвириха няколко от парчетата, които ще влязат в предстоящия му албум, а след това, заедно с група „Оги 23„ изпълниха съвместната си песен „Чернова“, чиято видео премиера ще е тези дни. Дичо успя и да демонстрира кулинарните си умения в обстановката, където се предлага гурме от цял свят. Той показа нагледно как се прави салата в суши стил и я кръсти „Каталана“ – заради Каталуния, тъй като е фен е Барселона и на Меси. На промоцията присъстваха редица приятели на изпълнителя, сред които текстописецът и музикант Румен Гайдев-Гаро, Ива Дойчинова, Петя Дикова, Катето Евро, която изненадващо пристигна в компанията на Азис, и дори няколко съученички на Дичо от началното училище.

Представяне новия клип на Дичо - Ден и нощ
Представяне новия клип на Дичо – Ден и нощ

Режисьор на видеото, осъществено със съдействието на Busexpress.bg, е  Любомир Дуцолов – Luba6ky от ScreenMixer Production, а дрон оператор е Владислав Терзийски. Песента е по текст на Румен Гайдев – Гаро (под чието перо са излезли едни от най-хитовите песни в изпълнение на Дичо, като „Ледено момиче“).

Музиката и аранжиментът са на Дичо и неговата банда (Иван Йорданов – Чери и Алекс Лазаров).

Вашият коментар