Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children BGИзключителна инициатива. Изключителен финал. Изключителна премиера. „Домът на мис Перигрин за чудати деца“ атакува родните екрани от вчера. Ние, заедно с официалния разпространител на филма за територията на страната Александра филмс, спретнахме подобаваща инициатива, в която трима от вас да приберат по 1 бр. на българското издание на едноименния роман. Тя беше позиционирана тук:

ИГРА „Домът на мис Перигрин за чудати деца“  

Там ви бяхме приготвили четири от главните действащи лица в историята, чиито имена са Джейк, Ема, Олив и Бронуин.

3 броя
3 броя

ВИЕ трябваше да ги посочите. Всички посочили ПРАВИЛНИТЕ деца, участваха във финалния жребий и тегленето на наградите. Късметът ви отреди, книгите да отидат при:

1) Емилия Петрова

2) Иван Семерджиев

3) Антоанета Видева

ЧЕСТИТО!!! Молим всички победители да отговорят на съобщенията, които ще получат на електронните пощи, оставени при регистрацията им. Така ще уточним най-удобният за вас начин за доставка на спечеленото.

Всички награди ще бъдат доставени напълно безплатно до посочен от спечелилия ги адрес, за сметка на www.cineboom.eu.

„Домът на мис Перигрин за чудати деца“ превзема родните екрани от 30.09.2016г. Разпространява за страната Александра Филмс.

Един тайнствен остров. Изоставено сиропиталище. Странна сбирка от много любопитни снимки.
Те очакват да бъдат открити в „Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children” – незабравим роман, който преплита фантазия и фотографски образи, за да създаде вълнуващо преживяване. Ужасна семейна трагедия става причина 16-годишният Джейкъб да бъде изпратен на един остров край брега на Уелс. Там той попада на дома за странни деца на Мис Перигрин. Докато разглежда тайнствените руини, пустите стаи и коридори, момчето осъзнава, че питомците на дома са били странни, но може би и опасни, за да ги прокудят на този остров в края на света. И колкото и да изглежда невероятно, те може би са още живи..

Вашият коментар