Поредна порция награди заминават при 10 от читателите на сайта. Този път те са от дългоочаквания нов проект на режисьора Кристофър Нолън. 5 оригинални „Дюнкерк“ тениски и 5 оригинални „Дюнкер“ ключодържателя намериха своите притежатели. Наградите са любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България- Александра Филмс.

Ето кой, какво си спечели!

Оригинална „Дюнкерк“ тениска, получават:


-Румен Николов
-Руслан Василев
-Антон Жеков
-Алиса Миланова
-Венцислав Михайлов

Оригинален „Дюнкерк“ ключодържател получават:


-Венелин Статев
-Мартин Димитров
-Валентин Захариев
-Ангелина Апостолова
-Янка Ридарска

ЧЕСТИТО!

Всички победители ще получат съобщения на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата. За целта моля проверявайте дори папка спам, често нашите писма отиват там и остават непрочетени.  Всички награди ще бъдат изпратени до победителите, на посочен от тях адрес, за сметка на www.cineboom.eu! Всички награди са предоставени от официалния разпространител на „Дюнкерк“ за територията на България- Александра Филмс.

Филмът е вече в кино салоните в цялата страна.

Битката при Дюнкерк започва със стотици хиляди белгийски, британски и френски войници, обградени от немците по време на Втората световна война. Така хванати в капан, с гръб към морето, те са изправени пред невъзможната ситуация да бъдат спасени от приближаващият враг.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here