Военният епос на изключителния реж. Кристофър Нолън, вече е на по-малко от седмица от родните екрани. „Дюнкерк“ е заглавие, което НЯМАШЕ как да подминем с лека ръка и мигновено се допитахме до официалните разпространители на заглавието за България- Александра Филмс. Те откликнаха на нашия призив и осигуриха 10 оригинални „Дюнкерк“ награди за вас- феновете на филма.

Нашата инициатива е позиционирана тук: ИГРА „ДЮНКЕРК“

От вас се изисква, чисто и просто да СПОДЕЛИТЕ тематичния пост на стената си и да отбележите свой приятел в коментар под него. САМО и ЕДИНСТВЕНО изпълнилите и двете условия, ще участват в разпределението на 10-те награди. Жребият ще се проведе на 28.07.2017г. а още на следващия ден ще обявим победителите на сайта и в нашия фейсбук профил. Наградите, любезно предоставени от Александра Филмс са:

  • 5 бр. оригинална „Дюнкерк“ тениска
  • 5 бр. оригинален „Дюнкерк“ кожен ключодържател

Всички награди, ще бъдат доставени до спечелилите, на посочен от тях адрес, за сметка на www.cineboom.eu !

„Дюнкерк“ влиза в IMAX и кино салоните в цялата страна от 21.07.2017г. , благодарение на Александра Филмс.

Битката при Дюнкерк започва със стотици хиляди белгийски, британски и френски войници, обградени от немците по време на Втората световна война. Така хванати в капан, с гръб към морето, те са изправени пред невъзможната ситуация да бъдат спасени от приближаващият враг.

Вашият коментар