Mylchanieto-na-agnetataПо случай 25 годишнината, издателство КОЛИБРИ преиздава знаменитата трилогия на Томас Харис – „Мълчанието на агнетата“; „Ханибал“ и „Червеният дракон“ в нови луксозни и преработени издания. Ние в CINEBUM нямаше как да останем безучастни към това събитие и спретнахме интерактивна инициатива, в която предизвикваме сетивата ви с три видеа от екранизациите по романите.

Инициативата ни е позиционирана тук: www.hannibal.cinebum.eu

Там сме впрегнали в своеобразна мрежа три видеооткъса с по една от трите книги от поредицата. Две от видеата са част от екранизацията по едноименните книги, позиционирани под тях. Третото видео не е част от екранизацията на книгата под него. Открийте кое е видеото. Регистрирайте номерът му и участвайте в разпределението на трите знаменити романа. Пълните условия на инициативата, можете да намерите на страницата на играта! Hannibal

Инициативата се осъществява с любезната подкрепа и съдействие на ИК КОЛИБРИ! 

Стартираме днес, 06.01.2014г. и приключваме на 21.01.2014г. Всички награди, ще бъдат изпратени безплатно на победителите, за сметка на организатора! 

Обновените и преиздадени романи „Мълчанието на агнетата“; „Ханибал“ и „Червеният дракон“ са вече на българския книжен пазар, благодарение на ИК КОЛИБРИ! 

 

 

 

 Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
rsz_igri_logo  razdavalnik twifun-bg copy
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
utro  546425_503883632955131_2049661495_n
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
earlyspring_logo    
like-us-on-facebook