Mylchanieto-na-agnetataСъвместната ни инициатива, по случай 25 годишнината от както Томас Харис представи на света д-р Ханибал Лектър в своята епична трилогия „Мълчанието на агнетата“, „Ханибал“ и „Червеният дракон“. С официалния български издател на поредицата, ИК КОЛИБРИ сътворихме своеобразна инициатива, в която ви показахме три откъса от поредицата. Под всеки от откъсите имаше корица на съответната книга, от чиято адаптация е той. Единствено над корицата на „Ханибал“ стоеше откъс от „Червеният дракон“.

Всички посочили „2“, като сгрешена комбинация от видео и корица на съответната книга, участваха в тегленето на нашите награди, любезно предоставени от ИК КОЛИБРИ! Инициативата бе ситуирана тук:

www.hannibal.cinebum.eu 

Ето и кой спечели всеки от романите:Hannibal

МОНИКА ИЛИЕВА- „Мълчанието на агнетата“

МАРИЯ БАЕВА- „Ханибал“

ДИМА ХРИСТОВА- „Червеният дракон“

Моля всяка от трите победителки да отговори на съобщението, което ще получи на и-мейла, оставен при регистрацията и, за да уточним най- удобния за нея начин за получаване на наградата и. 

Всички награди ще бъдат доставени до победителите напълно безплатно, за сметка на организатора! 

Обновените издания на „Мълчанието на агнетата“, „Ханибал“ и „Червеният дракон“ са вече на българския книжен пазар. Издава ИК КОЛИБРИ

 

 Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
rsz_igri_logo  razdavalnik twifun-bg copy
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
utro  546425_503883632955131_2049661495_n
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
earlyspring_logo    
like-us-on-facebook