E-booksЕГМОНТ България с удоволствие съобщава, че най-популярните заглавия от портфолиото на издателството могат да се открият в електронен формат. Първите издания, които могат да се прочетат на екран са:

– Романите на Елиф Шафак – „Любов”, „Копелето на Истанбул”, „Чест”, „Черно мляко” и „Дворецът на бълхите”.

– Най-популярните романи за тийнейджъри: „Вината в нашите звезди” и „Къде си, Аляска?” на Джон Грийн, „Предимствата да бъдеш аутсайдер” на Стивън Чбоски; първите три книги от бестселър поредицата на Рик Риърдън „Героите на Олимп”.

– Децата на възраст над 8 години могат да прочетат поредиците „Хрониките на Кейн” на Рик Риърдън и „Стражи на историята” на Деймиън Дибън; както и

– Автобиографиите на One Direction и Джъстин Бийбър;

Е-книгите на ЕГМОНТ България се предлагат в EPUB формат и могат да бъдат открити в iBookstore, както и във водещите сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, globulbooks.com, mtel.bg/ebook, helikon.bg/ebooks

Всички заглавия с препратки към сайтовете, откъдето могат да се закупят, ще откриете на egmontbulgaria.com/ebooks

***

EГМОНТ България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros., Scholastic и Bauer.
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Вашият коментар