elizabeth-olsen-scarlet-witch-01

Преди около месец, в свое интервю, Самюъл Л. Джаксън обяви, че младата актриса Елизабет Олсън е била избрана да изиграе един от новите супергерои в престоящият „Отмъстителите 2“, а именно Алената вещица. В скорошно нейно интервю Олсън потвърди това, но заяви, че все още не е виждала костюма на героинята си и не знае подробности около историята ѝ. Интересен факт обаче е, че тя за втори път ще си партнира с актьора Арън Тейлър-Джонсън („Kick-Ass 2“). Двамата играят съпруг и съпруг в римейка на „Годзила“, излизащ през 2014г. и ще бъдат брат и сестра в  „Отмъстителите 2“.

avengers-age-of-ultron-logo-slice

Премиера в България: 01.05.2015г.

Формат: 3D

Режисьор: Джос Уедън

В ролите: Робърт Дауни-мл., Крис Евънс, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон, Марк Ръфало, Елизабет Олсън, Арън Тейлър-Джонсън и Самюел Л. Джаксън

Разпространител: Форум Филм България / Paramount Pictures

След извънземна инвазия на Локи, Ник Фюри ще трябва отново да събере Отмъстителите, защото нова заплаха грози човечеството. След неуспешният опит на Локи да занесе тесаракта на Танос – злодеят от финалните сцени на първият филм, Танос ще отприщи яростта си към Земята. 3 години са минали от първото премеждие на Отмъстителите, но те отново ще трябва да се съберат, за да спасят планетата и тези който най-много обичат. Историята от филма ще се развива след събитията от ”Железният човек 3”, ”ТОР: Светът на мрака” и ”Капитан Америка: Зимният войник”.

Вашият коментар