Emanuela-2chast-print_malka„Наричам девственица всяка жена, която се е любила само с един-единствен мъж”

Издателство „Труд” подготвя за своите читатели нова среща с Емануела. На пазара вече е вторият том на книгата, озаглавен „Емануела. Антидевственицата”.

Откриваме младата французойка отново в Банкок в градините на любовта, сред аромат на жасмин. Този необикновен свят й дава възможност да полети към вечната чувственост, като едновременно с това ни прави съпричастни на нейните емоции и преживявания, размисли и непрестанно търсене на отговори на въпроси, свързани с любовта, насладата и морала. Разбира се, както в първия том, така и тук, водещи са изпепеляващите страсти, неудържимите желания, безразсъдното привличане.

Както заглавието подсказва, на девствениците не се гледа с добро око. А ето и какво точно се разбира под това: „Наричам девственица всяка жена, която се е любила само с един-единствен мъж”.

„Емануела. Антидевственицата” е продължение на „Емануела. Урок за мъжа”  и разказва историята на една незабравима жена, която чрез необикновените си еротични експерименти изследва философията на сексуалността.

В Тайланд Емануела попада на елегантно соаре, организирано от красив и богат принц. Там тя завръзва запознанства, които я отвеждат до будистки храм, където ще бъде посветена в тайнствата на сексуалността от един монах.

„Емануела. Антидевственицата” е един от малкото романи в този жанр, които успяват да митологизират еротиката и да развият някои философски идеи. Едновременно с това трансформирането на сексуалните фантазии в реалност прави романа една от най-добрите еротични творби, която звучи актуално и днес.

„Емануела. Антидевственицата”, 336 с., цена: 14.99 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here