Близо девет месеца, преди да видим игралният римейк на култовата анимацията от 1991г. на Уолт Дисни, актрисата Ема Уотсън сподели в профила си в социалната мрежа Facebook, първият тийзър плакат на игралният „Красавицата и звярът“:

След като този април Джон Фавро направи истински фурор в Холивуд, със своят игрален римейк „Книга за джунглата“ (от който абсолютно не може да се оплачем, а само може да похвалим), със бюджет от 175 млн. долара и спечелени над 935.3 млн. долара в световен мащаб, Дисни се готвят да го направя отново и следващата година, с игрална версия на „Красавицата и звярът“, режисиран от Бил Кондън („Здрач: Зазоряване Част 1 и 2″), в който главната роля на Бел ще бъде поверена на красавицата Ема Уотсън (поредицата за „Хари Потър“), а звярът – на Дан Стивънс (Нощ в музея: Тайната на гробницата“). През май месец видяхме пленителен тийзър трейлър, а благодарение на г-ца Уотсън, имаме и първия официален плакат за филма. Проверете по-долу и за българската му версия:

BAB_Poster_bg

Игралният римейк на превърналата се в класика анимация на Дисни, ще представи по нов начин, любимата на всички „приказка една, много отпреди“, пленявайки интереса на съвременната аудитория, като отново се придържа към саундтрака на оригинала, но ще добави и нови музикални решения. Филмът разказва за фантастичното пътешествие на Бел (Ема Уотсън), красиво и борбено младо момиче, което попада в плен, в замъка на ужасен звяр (Дан Стивънс). Въпреки страховете, които Бел изпитва, тя ще се сприятели с омагьосания персонал на замъка и ще се научи да вижда в Звяра не само отвратителната му външност, но и това което се крие в неговата душа и сърце на принц.

Премиера в България: 17.03.2017г.
Световна премиера: 17.03.2017г.
Жанр: Фентъзи, Музикален, Романтика
Продължителност: 0 минути
Формат: Disney Digital 3-D / RealD 3D / IMAX 3D
Сценарист: Стивън Чбоски, Евън Спилиотопулос, Линда Улвъртън, Жан-Мари Льопринс дьо Бомон (книга)
Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Евънс, Ема Томпсън, Юън Макгрегър, Иън Маккелън, Кевин Клайн, Джош Гад, Стенли Тучи
Разпространител: Walt Disney Pictures

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here