След значително забавяне спрямо американската си премиера, „Емоджи- Филмът“ е е най-сетне и по родните екрани от днес. Но какъв е правилният избор? Ако имате възможност да избирате дали да заведете децата на 3D прожекция или не, към какво да се насочите и кое е по-разумното решение? Ние сме тук за да съдействаме.

Разкошната анимация и целия набор от чудесийки, събрани в телефона ни, този филм идеално се вписва в необходимостта от това, да бъде излъчен на 3D. Но въпреки изключителните възможности, заглавието се справя далеч от брилянтно по отношение на вложени усилия и качество на реализацията. Освен това филмът изобилство от възможности да захвърля предмети и дори герои „отвъд екрана“, което за съжаление се случва едва на няколко места за цялата му продължителност. Дори те са далеч от впечатляващи. Да- не можем да си изкривим душата, че разделителните линии между героите и пространствата създават добра дълбочина на образите. Но бекграунда през целия филм изглежда тотално плосък. Добавяйки към това значително ЗЛЕ реализираната яркост, нещата стават страшни. Поставяйки 3D очитлата на лицето си….ще отнемете ОЩЕ от и без друго мъгливия филм.

„Емоджи: Филмът“ НЕ СИ СТРУВА допълнителните пари за 3D презентация. Всички негови показатели сочат едно- ако можете да избирате, спестете пари и посетете двуизмерна прожекция.

НА 3D ИЛИ НЕ?

Вписва ли се? 5 от 5 точки
Плануване и усилия 3 от 5 точки
Ефект „Отвъд екрана“ 2 от 5 точки
Дълбочина на образите 3 от 5 точки
Яркост на екрана 3 от 5 точки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here