jenata_v_cherno-1394707176Издателство ЕРА представя английския криминален бестселър от Кери Уилкинсън – „Жената в черно“

Завладяващо приключение от новата надежда на криминалната литература

Нещо ужасяващо се случва в центъра на Манчестър. Полицията разполага с една единствена следа, за да разбере кой стои зад всичко. На запис от охранителна камера се вижда жена в дълга черна роба, която внимателно поставя на земята зловеща улика. Скоро е открита първата жертва.

С разследването се заема сержант Даниъл. Броят на труповете расте, а нейната задача е да научи кое е свързващото звено между жертвите и каква е ролята на мистериозната жена в черно.

Кери Уилкинсън дебютира плахо на книжната сцена, като публикува първия си роман в електронен формат. Три месеца след появата му завоюва челно място в класацията за най-продаван роман на Острова. Следващата книга на автора – „Наказателен патрул“, затвърждава първоначалния му успех и го нарежда сред най-предпочитаните имена на британската литературна сцена за 2011 г.

През 2013 г. излиза четвъртият роман от серията с детектив Даниъл и веднага се нарежда сред двайсетте най-продавани книги на „Амазон“ на хартиен носител.

За автора

Кери Уилкинсън е журналист по образование. Слави се с болезнената си любов към крикета и с постоянните си оплаквания от лошото време. Това недоволство го отвежда от родния Съмърсет в Ланкашър, където живее и днес.

Сензационният успех на романите му го нарежда сред най-продаваните английски автори.

Вашият коментар