Вижте кой спечели копи на „Жената в Черно „ ТОЧНО ТУК!

genata v cherno

Издателство „Пергамент Прес“ представя „Жената в черно“ на Сузан Хил

Старинната къща „Тресавището на змиорките” гледа към брулени от ветровете солени блата и тънката ивица на пътя, който преминава през тях. Някога госпожа Алис Драблоу е живяла там като отшелничка. Сега Артър Кипс, млад адвокат от лондонска кантора, е призован да присъства на погребението й, неподозиращ за трагичните и ужасяващи тайни, скрити зад залостените прозорци на запустелия дом.

Едва когато зърва на погребението млада жена с опустошено лице, облечена цялата в черно, у Артър Кипс започва да се прокрадва дълбоко безпокойство. Това чувство става още по-угнетяващо заради неохотата на местните хора да говорят за жената в черно или за онова, което се случва всеки път, когато тя бъде видяна.

На младия адвокат се налага да остане в „Тресавището на змиорките”, за да събере книжата на покойната госпожа Драблоу, когато мъглата започва да се спуска над уединената къща и близкото гробище и приливът го откъсва от останалата част от света…

„Великолепен готически роман… потресаващо зловещ и обсебващ.” – ИВНИНГ СТАНДАРД

„Най-въздействащия трилър, на който някога ще се натъкнете.” – ДЕЙЛИ ТЕЛЕГРАФ

„Сузан Хил създава едно автентично усещане за реалност.” – ДЕЙЛИ експрес

„Жената в черно“ – класически хорър роман. Негов автор е британската писателка Сузан Хил. Хил е известна на Острова със своите мрачни сюжети, написани преобладаващо в готически стил. Голяма част от героите й са самотници и странници, които често попадат на необитаеми места, сами със себе си и с призраците, които ги преследват.

Освен произведения на ужасите обаче, Сузан създава и немалък брой криминални творби, както и няколко радио пиеси.

Сузан Хил е една от големите съвременни английски писателки с редица литературни награди и отличия в кариерата си. Тя е автор на класически творби, детективски романи и трилъри, много от които са се превърнали в художествен еталон на жанровете, в които работи.

 

2 коментари

Вашият коментар