Режисьорката Пати Дженингс превърна „Жената чудо“ в първия летен блокбастър и Холивуд се уповава на него, за да спаси потъващия боксофис за лято 2017. Филмът вече навлиза във втората си седмица по родните кино екрани, а ние е време да приключим нашата инициатива и да раздадем наградите.

Всички награди в нея са любезно предоставени от официалния разпространител на „Жената чудо“ за територията на България- Александра Филмс.

В продължение на 11 дни вие имахте възможност да споделяте и коментирате специалния пост на инициативата, позициониран тук:

ИГРА „ЖЕНАТА ЧУДО“

Всички отговорили и на двете изисквания- сподели и отбележи приятел в коментар участваха в разпределението на наградите вчера. След проведен жребий, късметът споходи:

Плажна кърпа „Жената чудо“

Ангелина Василева

Мъжка тениска „Жената чудо“

Ивайло Димитров

Слънчеви очила „Жената чудо“ 

Росица Апостолова

Владимир Гаш

Златка Александрова

Оригинален мини-постер „Жената чудо“

сем. Томови

Димитрина Иванова

Сава Савов

Димитър Митов

Снежана Мурджова

Честито! Всички победители ще получат съобщения на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата. Моля проверявайте и папка спам. В зависимост от личните настройки на сигурността на профилите ви, често в тези инициативи съобщенията ни попадат в папка спам и победителят разбира след седмици или случайно.

Всички награди, ще бъдат доставени до посочен от победителя адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

„Жената чудо“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

 

Историята на Жената чудо започва в древния град Темискира, вдъхновен от гръцката митология и легендата за амазонките. Отделена от света, Даяна Принс (Гал Гадо) е отгледана като непобедим войн. Когато американският пилот Стив Тревър (Крис Пайн) катастрофира на брега на острова и разказва за големия конфликт, бушуващ във външния свят (Първата световна война), Даяна напуска дома си, убедена, че може да предотврати заплахата.

Вашият коментар