Скъпи приятели,

Този петък (02.06.2017г.) е премиерата за България на „Жената чудо“. Толкова очакван и сочен за властелин на родните екрани филм, нямаше как да бъде подминат от нас и неговия официален разпространител за страната- Александра Филмс. Без да губим време спретваме подобаваща инициатива, в която 10 от вас ще спечелят оригинална награда от филма. Играта е позиционирана тук:

ИНИЦИАТИВА „ЖЕНАТА ЧУДО“

От вас се изисква традиционното „сподели и отбележи приятел в коментар“. Измежду всички изпълнили И ДВЕТЕ условия, ще изтеглим 10, които ще си поделят наградите. Инициативата стартира на 28.05.2017г. и ще приключи на 07.06.2017. Още на следващия ден ще изтеглим и обявим победителите. А наградите са любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на страната Александра Филмс.

Всички награди ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

„Жената чудо“ дебютира по родните екрани на 02.06.2017г. Разпространява Александра Филмс.

Историята на Жената чудо започва в древния град Темискира, вдъхновен от гръцката митология и легендата за амазонките. Отделена от света, Даяна Принс (Гал Гадо) е отгледана като непобедим войн. Когато американският пилот Стив Тревър (Крис Пайн) катастрофира на брега на острова и разказва за големия конфликт, бушуващ във външния свят (Първата световна война), Даяна напуска дома си, убедена, че може да предотврати заплахата.

20 коментари

Вашият коментар