UTC_6-24-14_06453.CR2Този май в киносалоните ще връхлети един нов непробиваем тандем – Рийз Уидърспуун и София Вергара ще покорят сърцата на зрителите в най-новата екшън комедия ГОРЕЩА ГОНКА. И ако сюжетът за непокорното ченге и застрашения свидетел, които бягат от всички, не е нов за Холивуд, със сигурност тандем от две сексапилни жени е нещо, което ще остане в историята. Уидърспуун е носител на „Оскар“ и „Златен глобус“, а Вергара има четири номинации „Златен глобус“ за ролята си в комедийния сериал „Модерно семейство“. Режисьор на филма е Ан Флетчър, чието дело е и изненадващият кинохит отпреди няколко години „Предложението“.

В ГОРЕЩА ГОНКА Рийз Уидърспун влиза в ролята на полицайка от Тексас, която строго следва правилата и е много амбициозна. Възлага й се важната задача да опази съпругата на наркобос (Вергара), която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Това, обаче, хич не се оказва лесно и въпреки, че на пръв поглед двете нямат нищо общо помежду си, скоро се оказват изправени срещу целия свят.

UTC_6-6-14_04146.CR2

Още от първия трейлър на филма разбираме, че ГОРЕЩА ГОНКА обещава да бъде една истинска екшън комедия, подправена с латино привкус и горещи сцени.

Приключението на новия кинотандем преминава през шеметни преследвания, престрелки, прелъстяване, много хумор, сексапилни жени по секси бельо, корумпирани ченгета и грабващи окото мъже.

А как ще оцелеят всичко това, ще разберем в ГОРЕЩА ГОНКА от 8 май в кината.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here