zakon_koriza_2013Освен за почивка, лятото е най-подходящият сезон за каране на шофьорски курсове.

Издателство „Труд” ви предлага две преработени и подобрени издания, които ще ви помогнат да станете отличен шофьор – „Закон за движението по пътищата – 2013 г.” и „Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори – В – 2013 г.”. Поправките и допълненията в тях ги правят най-новите и най-актуални помагала на пазара.

Първото заглавие включва Закона за движение по пътищата с последните промени, всички общи правила за движение по пътищата, видовете пътни превозни средства, правата и задълженията на службите за контрол, принудителните административни мерки, както и наредбите за прилагане на закона, глобите, санкциите и контролните точки, както и едно цветно приложение.

pic1_10738Помагалото пък е най-лесният и най-удобният начин да се подготвите за теоретичния изпит за шофьорска книжка. Информацията в него е добре структурирана и поднесена с много илюстрации и обяснения към възможните различни ситуации на пътя. В книжката ще намерите всичко, което ви е необходимо да знаете, за да можете да преминете успешно листовките – общо устройство на автомобила; правила за движение по пътищата, както и код. С него можете да активирате мобилното приложение „Зебра тест”, което е специално предназначено за смартфони. В приложението ще намерите материали и изпитни въпроси за категориите: А, А1, А1, АМ, В, В1, Ткт, Ттм.

Закон за движението по пътищата – 2013 г., 160 с., цена: 4,70 лв.

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори – В – 2013 г., 352 с., цена: 10,99 лв.

Вашият коментар