Изненадващ тигър в трейлъра на Западен свят епизод 3 и три факта, които да НЕ забравяте от миналия епизод 2

Прескачащия във времето епизод 2 „Reunion“ ни върна към началото. Корените на Долорес. Моментът, в който Логан решава да инвестира в Западен свят. Времето, в което Уилям е контекстуализирал инвестицията за Джеймс Делос. Ето какво трябва да НЕ трябва да забравяте от епизод 2, за да сте достатъчно подготвени за Западен свят епизод 3. Предстояшият епизод 3 „Virtù e Fortuna“ на сезон 2 дебютира утре- 07.05.2018г. по HBO България.

Западен свят епизод 3

Долорес е била в истинския святЗападен свят епизод 3

Когато виждаме Долорес в епизод 2, тя се наслаждава на гледка от високо, от космополитен хотел. Арнолд и д-р Форд подготвят любимата, бъдеща дъщеря на фермера, за нейното представяне пред инвеститори. Арнолд е притеснен, че нейните импровизации не са достатъчно добри, все още. Не е ясно дали иска да я задържи, защото не е готова или защото иска да прекара повече време с постоянно еволюиращото и съзнание. От разговорите и с Арнолд научаваме, че тя знае за синът му Чарли, как изглежда един град. Научаваме също, че тя е различна от онези, който нямат куража да видят красотата в този свят- неблагодарните хора.

Западен свят епизод 3

Уилям убеждава Джеймс Делос да инвестира в Западен Свят

Джеймс Делос е баща на Логан. Той е баща на съпругата на Уилям. Той е зад името Делос, което виждаме навсякъде в Западен свят. Той е на път да се оттегли и не вижда смисъл да инвестира в „увеселителен парк“. Уилям вижда в парка правилния път и изход за корпорация Делос. „Няма друго място на света, където да можеш да видиш хората такива, каквито всъщност са!“- с тази реплика Уилям печели Делос. Като компания, те ще могат да виждат клиентите си възможно най-свободни и в истинското им аз. Ще могат да го грабнат и да имат превес. Западен свят епизод 3Западен свят епизод 3

Мъжът в черно получава нова улика

Може би сте забелязали няколко неща, които се разкриват в сцената в Парая, земята на непрекъсната опасност и грях в Западен Свят. Сценографията е различна. Различен е и хостът Ел Лазо, лидерът на революционерите. Той е поместен в тялото на Джанкарло Еспозито (Breaking Bad). Мъжът в черно иска Ел Лазо и мъжете му да се присъединят към него и Лорънс в мисията им за намиране на вратата. През Лазо проговаря Форд и казва на Мъжът в черно, че „играта трябва да бъде играна от един“, след което заповядва на всички да се самоубият и гръмва сам себе си. Това е края на Ел Лазо и задънена улица за Мъжът в черно. Неговата следваща спирка, ще бъде „най-голямата му грешка“.Западен свят епизод 3

Гледаме епизод 3 от сезон 2 на Западен свят утре, 07.05.2018г. по HBO България. Загрейте с подобаващ трейлър и един неочакван, финален кадър в него.

 

Научете още неочаквани новини за Западен свят от специалната ни HBO секция.

Източник: HBO

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here