Как да отслабнем завинаги – на живо ще отговори авторката на „Размерът 2. НАРЪЧНИКЪТ“ на премиерата на книгата

Александра Иванова, която свали 42 кг за 9 месеца и сподели своята система в хитовата си книга „Размерът има значение (Размерът на талията). Или как промених живота си с удоволствие“ и издателство „Милениум“ канят всички, които се интересуват от здравословно хранене и от реалната възможност за промяна на фигурата и самочувствието, на премиерата на „Размерът има значение 2. НАРЪЧНИКЪТ“. Тя ще се състои на 9 ноември, четвъртък, от 19 часа в ресторант „Дон Домат“ в центъра на София – ул. „Триадица“ 5 Б, на ъгъла с ул. „Веслец“.

Специални гости на събитието, които ще споделят своите мнения и впечатления от книгата, ще бъдат журналистът и писателят Любен Дилов-син, психотерапевтът, специалист по проблемите на храненето – Детелина Стаменова, и Нели Янева – една от най-успешните последователки на системата на Александра Иванова.

Нели е свалила над 40 кг за по-малко от година.

Ще можете да видите и да разговаряте на живо с авторката, която с присъщата си емоция и откритост винаги е готова да споделя своя опит и да отговори на всички въпроси.

След огромния успех на първата си книга тя предлага като продължение един чисто практически Наръчник, в който нагледно и още по-подробно са разкрити конкретните стъпки от революционната ѝ система за отслабване. „Размерът има значение 2. Наръчникът“ изчерпва всички питания, които са останали у читателите след запознаването с най-успешния до днес метод за оздравяване и постигане на оптимално телесно тегло.

Представени са успехите на реални хора от цяла България (и не само!), които са се доверили на системата, описана от Александра – Наско, Нели, Аманда и Анелия, всеки от тях е постигнал и задържал забележителен спад в килограмите! При това без глад, усилия на волята или стресиращи лишения. Направете като Александра и след броени месеци ще бъдете такива, каквито сте били преди поне 10 години – здрави, елегантни, силни, енергични, харесващи себе си и наслаждаващи се на комплиментите на околните!

В книгата са публикувани множество снимки, които наред с окуражаващите примери, са извор на вдъхновение на всеки, който се стреми към промяната.

Книгата е за тези, които от години отчаяно се стремят да си върнат хармоничната фигура и може би са изгубили надежда, залутани в джунглата от диети, мерки, кантари, ограничения, упражнения, водеща само до отчаяние. Сега ще откриете режим, който НЕ е диета и не изисква усилия на волята. Това е начин на живот без глад, зареждащ тялото с вкусна и полезна храна. Базиран е на високомазниното нисковъглехидратно хранене и на храненето на нашите предци – без индустриални храни и токсични продукти. Движението не е свързано с изтощителни упражнения, а е това, към което тялото ви се стреми само, когато метаболизмът ви започне да се задвижва и имате чувството, че ви се иска да полетите.

Книгата е и за тези, които харесват фигурата си и никога не са имали проблеми с килограмите, защото всеки от нас има поне по един близък човек, на когото може да разкаже за нея, да му я покаже, на му я подари и така да му протегне ръка и да му помогне да промени живота си.

Александра Иванова има силата да увлича след себе си. Доказа го в множеството срещи и семинари в страната, които направи през изминалата година след излизането на първата си книга. С личния си пример, с харизматичното си излъчване, с откритото си споделяне на проблемите и усещанията, характерни за всеки човек, тя накара хиляди хора да повярват, че могат отново да бъдат такива, каквито биха искали да бъдат. И много от тези, които я чуха, успяха.

 

Вашият коментар