„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ разказва историята за младия елен, поел на пътешествието на живота си.

Айвъндоу е младият принц на гората. Един ден той ще замести баща си, Могъщият Стаг,  и ще управлява кралството. Но този ден е още много далеч…

Айвъндоу е благословен със самоувереност и знае със сигурност, че той е най-смелият, най-благородният, най-красивият принц-войн, който някога е имало! В действителност той е симпатичен, закръглен, непохватен, млад елен с ограничени физически способности.

За да го направят по-корав и да го подготваят за съдбата му, родителите на Айвъндоу го изпращат на епично търсене. Той трябва да пътува из цялото кралство до Орловата планина и да се върне с магическото Златно перо, взето от безстрашния Крал Орел. Само тогава ще се е доказал като готов да управлява кралството.

Айвъндоу е придружаван от Бърт – малка, но умна птица. Бърт е отдаденият на Айвъндоу оръженосец, както и негов най-добър (и единствен) приятел. Заедно те поемат на приключението на живота си, пътешествайки през мистичната Гора на джуджетата, Мрачната тролска гора и Езерото на мистериите, окуражавани от  дръзки джуджета, подводни принцеси и говореща планина по пътя.

Принц Айвъндоу е егоистичен и прекалено самоуверен в своите спобности, което редовно го вкарва в неприятности. В повечето случаи се оказва задача на Бърт да го избави от неприятностите. Айвъндоу е погълнат от себе си, което го прави неспособен да се учи от собствените си грешки.

Сериалът следва приключението на  Айвъндоу от неговото кралство до Орелската планина, проследява неговото вътрешно пътуване от млад, заблуден принц до… ами, до малко по-пораснал заблуден принц. Всеки епизод се фокусира върху чудновата ситуация или опасно препятствие, което Айвъндоу и Бърт  трябва да преодолеят, за да продължат тяхното търсене.

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ се излъчват всеки ден от 17:30 часа по Cartoon Network , като премиерата бе още на 15 януари. В сайта на медията тук е активна и напълно интерактивна уеб игра, в която децата ще могат да „търсят“ заедно с Айвъндоу и Бърт и да отключват нови епизоди.

Спечелете оригинални награди от Cartoon Network и www.cineboom.eu в съвместната ни игра, тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here