Помните ли филмът „Стая“ от миналия сезон на филмовите награди? Да същия онзи, за който  Бри Ларсън прибра ОСКАР за ролята на майка на малкия Джейкъб Трембли, докато живееше с него в една стя. Със сигурност вече се сетихте. А помните ли горещата снимка, която обиколи света (стартирайки от Инстаграм), в която малкия Джейкъб се вози на задната седалка, докато отпред са майка му и баща му? Припомнете си:

jacob-tremblay-instagram-glamour-29feb16-getty_bВсички след това се чудеха в кого да се влюбят. В майка му? В него самия? В баща му?!

Бащата:

Джейсън Трембли е актьор, писател и полицай, познат от  The Kid (1997), Monet: Shadow and Light (1999) и In the Shadow (2011).

Майката:

 

Тя е домакиня. Грижи се за дома и трите си деца. Да, малкият Джейкъб има 2 сестри. И тримата са в шоубизнеса. Представете си колко заета я прави това!

И самият , вече 10 годишен Джейкъб:

Ако щете вярвайте, неговият дебют НЕ Е в „Стая“. Преди това той е участвал в „Смърфовете 2“. Но „Стая“ бе филмът, който му донесе световна слава сред публика и критика. Предстои да видим малкият актьор в 3 филма, с премиера през 2016г.- „Before I wake up“, “ Burn your maps“ и „Shut in“. През 2017г. с негово участие са потвърдени: „Wonder“ и “ The Book of Henry“.

 

 

Вашият коментар