Във финала на поредицата за Петдесет нюанса… едно присъствие задължително остава в съзнанието на зрителя, ОСВЕН това на Ана и Крисчън. Младият телохранител, който Крисчън назначава на своята любима се казва Сойер, а той е изигран от актьора Брант Догърти.

Брант Дейвид Догърти е роден на 20 август 1985г. в Мейсън, щата Охайо, в семейството на Дейвид (учител по изкуства) и съпругата му Мери Бет (шеф на рехабилитационни услуги в детска болница в Синсинати. Брант има сестра на име Кейтли и брат Адам. На 19.02.2009г., едва 57 годишен, бащата на Брант умира от рак. Брант играе футбол в училище и в последната си година опитва и в една пиеса. До завършването си той играе в училищни пиеси. През 2008г. се мести в Лос Анжелис. 

През 2013г. той изпълнява една от главните роли в седмия сезон на „Армия от съпруги“ по Lifetime Network. Той взема участие в „The Starving Games“ с премиера есента на 2013г. През 2014г. участва редом до Чарли Шийн в сериала „Психаротерапия“. През 2016г. той подписва договор за участие в ролята на Сойер в „Петдесет нюанса освободени“.

Актьорът НЕ Е женене и в момента няма връзка.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here