Една малка идея,превърнала се в световен феномен още с първия си сезон в началото на 2015г. стартира наскоро своят четвърти поред сезон за едва 3 год. „Империя“ постави много неща в лицето на масовия зрител за първипът- основен каст от 100% тъмнокожи актьори, богатство,слава, пари и герои с различни „дефекти“. Имаме обсебен от властта баща, майка-истеричка и трима братя- един с ментални проблеми, друг е гей, а трети е с мераци към възрастни жени. Голямата звезда,която сериала роди е средния, хомосексуаления брат. Джамал Лайън, изпълнен от актьора Джуси Смолет се превърна в световна сензация, редом до номинираните за Оскар актьори Таражи П. Хенсън (Куки Лайън) и Терън Хауърд (Лушъс Лайън). В края на миналия сезон ни бе представен Уорън. Новият любовен интерес на Джамал. Ще ви го припомним:

Уорън е изигран от актьора и певец Тарел Картър. Тарел е на 43г. и има зад гърба си много роли и музика. Дори през далечната 2011г. когато е на 36г. участва в американския X-Factor, където отвява главите на зрители и публика с прочувственото си изпълнение. Вижте го:

Джуси Смолет (Джамал Лайън) бе притискан месеци наред от медиите след премиерата на „Империя“ сезон 1, да признае дали е или не е хомсексуален. Актьорът призна през Март 2015г. в интервю с Елън Дедженерис.  Тарел Картър не е имал тази възможност и през далечната 2009г. Алекс Кортез, който е бил негово бивше гадже, разпространява снимки във виртуалното пространство и го издава. Тарел Също е хомосексуален.

След убийственото му изпълнение миналия сезон на „Империя“, което ви показахмепо-горе, Тарел е „повишен“ до главна роля в сезон 4. В епизод 2 от тази седмица, неговият Уорън и Джамал Лайън заковаха първият УБИЙСТВЕН хит, като дуето. Но за него ще разкажем повече, скоро….

Вашият коментар