В третия сезон на хит поредицата „Империя“, в ръцете на всеобщия любимец Джамал Лайън( Джуси Смолет) е хвърлена нова, любовна авантюра. Това е бившият военен Филип. В ролята е младият актьор Хуан Антонио.

Хуан е актьор, музикант, сценарист, режисьор, продуцент модел. Той се е появявал по страниците на „Details“, „Cosmopolitan“ и „GQ“ America, френското списание „GQ“. Той е снимал с изключителни режисьори и фотографи, като Антоан Фукуа, Дейв Майерс, Стивън Клейн, Пол Джасмин и Джон Русо (само за да споменем няколко. Участвал е едновременно в рекламите за SUPER BOWL 49 и 50 na „Lexus“ и „Michelob Ultra“. Снимал се е в много независими филми, като „Джемини“

Дипломира се с профил Театър в Ню Йорк, където е учил заедно с Уилям Еспер. Големия му пробив идва с роля в клипа на Бейонсе „The best thing I never had“. След това получава  роли в „Анатомията на Грей“ сезон 11 и „Как да ти се размине за убийство“ сезон 2, както и „Модерно семейство“ сезон 7.

В постоянната роля за сезон 3 на „Империя“, която закова, той е човекът, който измества Майкъл и Ди Мейджър от ръцете на Джамал Лайън. В епизод 12 бе и първата силна сцена между двамата. В плеърите по-долу, може да видите самостоятелна песен на Хуан Антонио, откъс от „Как да ти се размине за убийство“ с актьора, видеото на Бейонсе, както и горещо видео от „Империя“ сезон 3, епизод 12 и дългоочакваната сцена между Джамал (Джуси Смолет) и Филип (Хуан Антонио).

Вашият коментар