Малко повече от месец ни дели от премиерата на най-новия комиксов герой от вселената на Марвел. Форум Филм България пускат „Черната пантeарa“ от 16.02.2018г. по родните екрани. До тогава, в серия от публикации ще ви представим кратки истории за основните герои от филма. Подобаващо ще започнем с главния!

Черната Пантера (T’Challa, изигран от Чадуик Босеман)

Той е новият крал на Уаканда. T’Chala страда в опитите си да преживее загубата на своя баща T’Chaka. Но се е посветил да оправдае великото наследство, което му е завещано. Когато Уаканда се оказва спъвана от намеренията на двама врагове да я срутят, Черната пантера трябва да използва новия си костюм и невероятната си сила, скорост и осезание, за да я защити. Не само Уаканда- целия свят.

Okoye (изиграна от Данай Гурира)

Okoye e предводителя на Dora Milaje, изцяло женски отряд от специалните сили. Тя е безстрашен и лоялен пазител на Уаканда. Тя не се притеснява да поставя под въпрос своя крал, но ще го пази с цената на собствения си живот. Верен традиционалист, който е достатъчно опасен с копие, както и с разговорите, в които се впуска. В един момент тя се оказва разкъсана между верността си към страната и към нейния крал, когато T’ Challa започва да проемня древните правила на Уаканда.

Очаквайте скоро още герои!

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here