Продължаваме да ви представяме героите от предстоящия „Черната пантера“. Ако сте пропуснали миналата публикация, наваксайте от тук!  Под прицел днес са нови двама от тях.

Nakia , в ролята гледаме носителката на Оскар за изпълнението си в „12 години робство“ Лупита Нионго. Тя е шпионин от Уаканда. Тя е изтеглена от мисия зад граница от самия крал T’Chala. Тя постоянно се забърква в конфликти, за доброто на другите и е непреклонна при използването на способностите си, да помага на онези в нужда. В името на починалия крал T’Chaka и възхода на новите врагове на Уаканда, Накая поставя силите си на страна, за да се бие в ръкопашен бой, рамо до рамо с Черната пантера.

Shuri, в изпълнение на актрисата Летиция Райт. Шури е по-малката сестра на Черната пантера. Тя ръководи групата на архитектите в Уаканда, където тя проектира и създава футуристична техника, като костюмът на брат и, който включва Вибраний, добит от мините The Great Mound. Тя е иноватор, далеч надхвърлила интелигентността на връстниците си и винаги готова да… затруднява спокойното съществуване на брат и.

Очаквайте скоро още герои!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here