„Валериан и градът на хилядите планети“ вече пари на вратата ни. На финалната права е време да ви запознаем със самият The Intruder- корабът пилотиран от агентите Валериан и Лорелин, който им позволява да пътуват навсякъде в космоса и времето.

Той е оборудван с бордови компютър на име Алекс, който има чувство за хумор и свой собствен характер. Тя оперира, като неофициален трети партньор на Валериан и Лорелин. Нейният глас е обозначен с червена светлина от вътрешната страна на кораба. Тя помага на тандемът във всяка мисия. В оригиналния комикс от 1969г. „The Great Collector корабът е бил наричан “Astroship XB982” . Направен в Китай в началото на 2700г., The Intruder е първият интергалактически модел, използван от армията и достатъчно способен, че да бъде използван 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Моделът XA е направил възможно, той да остане в нашата галактика. Трябвало е да се изчака до 2720г. за да бъде открит модела XB, който да позволява пътуване до края на вселената и да се връща назад във времето до 30 хилядолетия. Първата серия е съставлявана от 1000 построени копия. Валериан и Лорелин получават номер 980, един от последните и най модернизирани модели. XВ 980 им е приписан доживот. За това те трябва да го пазят, сякаш животът им зависи от него. Губейки кораба им, ще означава, че моментално са свалени от длъжност. От както са на борда на кораба, Валериан и Лорелин са пропътували повече от 100 милиона светлинни години.

„Валериан и градът на хилядите планети“ дебютира по родните екрани предпремиерно от утре- 20.07 и официално в кино салоните в цялата страна от петък, 21.07.2017г. Разпространява за България А+ ФИЛМС.

Спечелете оригинални награди от филма тук: ИГРА „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“

Спечели ОЩЕ оригинални награди от филма тук: FACEBOOK ИГРА „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“

 

Вашият коментар