Ако сте пропуснали първите причини, може да си ги припомните тук: три, две, едно!

„Прокълнатото дете“ е едно напълно различно Хари Потър преживяване! 

„Хари Потър и прокълнатото дете“ може да е осмата история в поредицата за „Хари Потър“ и въодушевлението около пиесата, може да е сравнимо с въодушевлението от нова книга за поредицата. Но виждайки всичко на живо- това е едно абсолютно НОВО усещане за Хари Потър. Да , със сигурност не трябва да го пропускате. Може би вече сте се заровили в интернет да търсите спойлери и разкрития (от които историята изобилства). Не забравяйте- всички вие, които няма да можете да гледате пиесата- сценария и целия диалог излизат под формата на книга и ще може всички да се докоснете до нея.

_87315510_3.l-rnomadumezweni-hermione,jamieparker-harryandpaulthornley-ronatthepalacetheatre.photobysimonannandНо в „Прокълнатото дете“ има много повече от просто диалог.

Притеснителното въпреки всичко е, че това е ПИЕСА, на сцена. Да я гледаш е равно на, да четеш книга с феновете около теб, но от началото до края. Смеете се и ръкопляскате на еднакви моменти, реагирате остро на нещо, което се е случило, плачете заедно с останалите подсмърчащи (по време на един конкретен, много емоционален момент). Нали за това ходим на театър? За това излизаме от комфорта на домовете си, за да видим всичко на живо.

„Хари Потър и прокълнатото дете“ без съмнение е направен за феновете на поредицата на Роулинг. Възможността да се насладите на това, заобиколени от фенове, е изключително преживяване, което може би е още по-силно от онези среднощни премиери на книгите. Феновете споделяха своята любов и ентусиазъм към поредицата с всяка следваща книга. „Прокълнатото дете“ отново събира феновете заедно и им дава още повече от поредицата, което да обичат.

 

Вашият коментар