Продуцентите на живите мъртви са смекчили тона на насилието в първата половина на сезон 7, след изключителен натиск от към реакции на зрителите, на премиерния епизод и БРУТАЛНИТЕ  убийства в него.

Изпълнителният продуцент Гейл Ан Хърд сподели вчера, че негативната реакция на убийството на двете ключови фигури в премиерата , са накарали продуцентите бързо да адаптират епизодите, които са били ВСЕ ОЩЕ в етап продукция, към 23.10.2016г.

„Успяхме да видим реакциите на нивото на насилие. Наложи се да го намалим в епизодите, които все още заснемахме за останалата част от сезона.“- сподели Хърд по време на NATPE конференцията.

Премиерният епизод завърши със продължителна сцена, в която злодеят Нийгън, пребива до смърт с бейзболна бухалка, увита с бодлива тел, дългогодишния любимец на феновете Глен, както и Ейбрахам. Много критици посочиха, че комбинацията от видяното и чутото в тези сцени са успели да прекрачат всякаква граница, дори за шоу, което има история в това да показва шокиращи материали.

Хърд ясно показа, че реакциите са оказали влиание върху екипа на продуцентите.

„Това не е шоу за порно с мъчения. След реакциите  посветихме много разговори и обсъждания, за да се уверим, че ТАЗИ граница няма да бъде прекрачена отново.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here