Целия екип на продукцията в Копенхаген, наброява около 50 човека. Но на база ежедневни ангажименти, екипът е по-малък.

Имаше много неща, които разбирахме в движение, заедно. Много си вярвахме. Наехме хора, които ЗНАЕХМЕ, че ще имат правилното усещане за проекта. Хора- които знаехме, че ще разберат нашия хумор. Мисля, че самите артисти имаха огромно влияние, върху финалния продукт, сравнено с големите продукции. Дано и те самите да се усещат така- сподели Бовинг-Андерсън.

Да бъдеш двигател на поредица ЗА ПЪРВИ ПЪТ , е процес, в който непрекъснато се учиш. За всеобща радоста, тандемът зад „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ бяха създали изключителни, режисьорски модели за подръжание от предходни проекти: Кайл Балда от „Минионите“, Мик Грейвс от „Невероятния сват на Гъмбол“ и Ефекс Гоби от Nexus Productions.

Какво прави един режисьор  СТРАХОТЕН?

Това е способността да отделя време на всеки човек. Всички страхотни режисьори с които съм работил имат ТОВА, като общо качество. Те не пришпорваха нещата, въпреки, че предполагам са били изключително заети. Това те кара да се чувстваш ЦЕНЕН, като артист!

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ се излъчи в 10 последователни дни от 17:30 часа в ефира на Cartoon Network, като премиерата бе още на 15.01.2018г. На страницата на телевизията продължава да тече интерактивна игра със страхотни чудесийки, бързо я опитайте ЕТО ТУК.

Нашата съвместна игра с Cartoon Network, посветена на „Подвизите на безстрашня принц Айвъндоу“ приключва УТРЕ. За това бързо се включвайте, че сме на финалната права!

ФЕЙСБУК ИГРА „ПОДВИЗИТЕ НА БЕЗСТРАШНИЯ ПРИНЦ АЙВЪНДОУ“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here