Снощи своята световна премиера в Холивуд направи Пазители на Галактиката Vol. 2. По нетрадиционно лилавия килим мина цялото съзвездие от актьори, част от продукцията. Много от тях предпочетоха да бъдат придружени от техните деца и семейства. Едно от новите попълнения в поредицата – Силвестър Сталоун, не пропусна отново да бъде в компанията на сексапилната си съпруга и трите си дъщери, чиято красота впечатли Холивуд наскоро. Човекът дал гласa си на култовия Грут – Вин Дизел, също беше придружен от своите наследници, които от сърце се забавляваха по време на прожекцията на филма.

На лилавия килим, разбира се бяха и Звездния повелител – Крис Прат заедно с очарователната си  съпругата Ана Фарис; безмилостният галактически убиец Гамора – чаровната Зоуи Салдана, със своята половинка Марко Перего; Унищожителя Дракс – Дейв Батиста и новото попълнение във филма Кърт Ръсел със съпругата му Голди Хоун. Единственият Пазител на Галактиката, който липсваше, беше актьорът, дал гласа си на Ракетата – Брадли Купър, който наскоро, заедно с прелестната Ирина Шейк, станаха родители за първи път.

Пазители на Галактиката Vol. 2 идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 5 май. Най-нетърпеливите фенове на бандата неудачници ще имат възможност да гледат филма предпремиерно от 4 май.

Вашият коментар