1641_pic_1ИК БАРД представя „Златният град“ на Джон Туелв Хокс

Автор на „Странникът” – бестселър на „Ню Йорк Таймс”

Свят, който съществува в сянката на нашия… „Златният град” е изпълнен с остро като бръснач напрежение и интригуващи герои, превърнали „Странникът” и „Тъмната река” в световни бестселъри.

Завладяващият финал на трилогията „Четвъртият свят”  

В „Златният град” Джон Туелв Хокс стига до кулминацията на своя омагьосващ и провокативен епос – история, която ни повежда от тревожния свят на свръхмодерното наблюдение до древните, истински тайни реки, течащи под улиците на Лондон. В центъра на трилогията бушува битката между братята Кориган, двама харизматични лидери и странници с коренно различни визии за обществото. Докато Гейбриъл се мъчи да поведе съпротивата и да промени света, безжалостният му брат Майкъл получава достъп до високи технологии, които ще му дадат силата да превърне нашето общество във виртуален затвор. Уязвимостта на Гейбриъл – и неговата най-голяма сила – е любовта му към Мая, воинът арлекин, попаднал в капан в тъмен свят, от който почти няма надежда да се спаси…

„Романът е зашеметяващ… Не ви позволява да го оставите!”

–„Ню Йорк Таймс”

* * *

Романът е зашеметяващ… Не ви позволява да го оставите.

 –„Пийпъл”

Грабващо четиво… Джон Туелв Хокс черпи от стандартите на литературната и поп-културата и ги превръща в кибервариант на „1984”.

–„Ню Йорк Таймс”

„Вълнуваща поредица… Завладяваща и актуална”

–„Тайм Аут Ню Йорк”

„Постоянно действие… Задължително четиво… Ще ви кара да се чешете по главата и да се питате кое е истинско… Нищо чудно да виждаме Джон Туелв Хокс години наред сред авторите на бестселъри.”

–„Детройт Фрий Прес”

„Книгата заслужава възторжените отзиви… Действието се изменя най-неочаквано… Провокиращите мисълта трилъри са наистина рядкост, но Туелв Хокс ни представя точно такова четиво.”

–„Тампа Трибюн”

Вашият коментар