Marvel's"Guardians of the Galaxy" European PremiereЛондон беше домакин на премиерата на най-новата лента на Marvel – „Пазители на Галактиката“. Вчера цяло съзвездие озари английската столица. Сред присъстващите на бляскавото събитие бяха звездите от лентата Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста и Вин Дизел. Компания им прави Карън Джилиан. Дори самият бог Тор – Крис Хемсуърт уважи премиерата на своите колеги заедно със съпругата си.
На премиерата в Лондон красивата Зоуи Салдана потвърди слуховете, че е бременна още с появата си. Красивата синя рокля не можа да скрие наедрялото коремче на актрисата. Светски хроникьори коментираха, че бременността й се отразява повече от добре и тя сияе. В „Пазители на Галактиката“ Салдана изпълнява ролята на Гамора – хладнокръвен убиец, отгледан и създаден от мистериозния злодей Танос, познат на зрителите още от „Отмъстителите“.Marvel's"Guardians of the Galaxy" European Premiere
Водачът на „Пазителите“ Питър Куил, в чиято роля се превъплъщава Крис Прат, се появи на събитието в Лондон в стилен костюм, но не в присъствието на съпругата си Ана Фарис. Преобразеният актьор впечатли света с тялото, за което работи много усилено и което пасва най-добре на героя му във филма.
Друг любимец на милиони фенове по цял свят – Вин Дизел, взриви присъстващите на премиерата на „Пазители на Галактиката“. Той мина по червения килим на кокили, а на снимките стърчеше над всички свои колеги. Впечатляващата поява беше подсилена и от изключително небржното, но много тематично облекло на актьора, който носеше черна тениска с надпис „I am Groot“ („Аз съм Грут“ – героя му в лентата). Звездата от „Бързи и яростни“ видимо се забавляваше с нестандартната си Marvel's"Guardians of the Galaxy" European Premiereпоява.
Кечистът Дейв Батиста също се появи на червения килим в Лондон. Той не пропусна да си направи няколко селфита с фенове и да раздаде автографи на многолюдната тълпа. В „Пазители на Галактиката“ той влиза в ролята на Дракс – жаден за отмъщение титан, който се присъединява към Питър Куил и другите в борбата за опазване на Галактиката. Въпреки внушителните си размери, Батиста беше изключително дружелюбен и с усмивка подписваше картички и даваше интервюта.
TV7 и The Voice радио и телевизия дадоха неповторим шанс на двама късметлии да спечелят по една двойна покана за европейската гала премиера на „Пазители на Галактиката“ в Лондон. Четиримата българи бяха сред първите щастливци, които се запознаха с Пазителите и станаха част от бляскавото събитие.
Българската премиера на ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА е на 8 август в кината, на 3D и IMAX 3D.

Вашият коментар