gameofthrones0007Финалът на шестият сезон на „Игра на тронове“ разтърси светът на феновете и доказа, че това е НАЙ- гледаният сериал в света. Едва приключил, вече е време да заговорим за първите сигурни събития, около предстоящия седми сезон на обичаната сага, който към момента, се спряга за предпоследен, НЕОФИЦИАЛНО.

В разговор с Deadline, изпълнителните предуценти Дейвид Бениоф и Д.Б. Уейс споделиха, какво можем да очакваме догодина….

„До голяма степен за това ще се разказва и следващия сезон- да разберем както е приготвила Церсей… Коя е тя? Факт, че тя е правила много ужасни неща през живота си  и може да бъде изключително жесток човек, едно нещо не можем да и отречем- тя ОБИЧА децата си. Сега всички тях ги няма. И това мисля, че ще бъде много интересно за нас. Коя е тя без децата си? Отговора ще откриете догодина. Толкова много предстои, че ако заговоря за това, ще издам повече от нужното.“

gameofthrones0005Дейвид Бениоф отново подхвърли топката за оставащи 13 часа от поредицата.

„Говорим за още 2 сезона. Още от почти началото си говорехме, че ще разкажем всичко в 70-75 часа. С това и ще завършим. Нека кажа- 73 часа за сега. Опитваме се да разкажем една кохерентна история с начало, среда и край. Както каза Дан. Знаем края от известно време. За това водим всичко в тази посока. Последните кадри показаха- Денерис се завръща във Вестерос, Джон Сноу е краля на Севера, Церсей седи на железния трон. А нощния крал е някъде там и чака всички тях. Парчетата са на масата. Някои от тях, вече са премахнати, а ние сме се устремили към финалната игра.“

HBO също така оповестиха официалния списък с режисьорите, на предстоящия сезон. Той включва някои от заснелите най-добрите епизоди, до момента.

476290-game-of-thrones-season-6-episode-10-dragonsАлън Тейлър- заснел епизоди 9 и 10 от сезон едно и 4 епизода от сезон 2. След това той се предаде на Холивуд и засне „Тор: Светът на мрака“ и „Терминатор: Генезис“.
Джеръми Подесва- заснел два епизода от сезон 5 и първите два епизода от сезон 6.
Марк Милод- заснел епизодът „The Broken man“  от сезон 6, който върна The Hound обратно в поредицата.
Мат Шакмън- новобранец за поредицата, но заснел 39 епизода от „Винаги е слънчево във Филаделфия“ и 6 епизода за „Добрата съпруга“.
Продукцията по „Игра на тронове“ сезон 7 започва този месец. Премиерата е през 2017г.
И нека не забравяме, в историята водещите фигури, продължават да бъдат децата на домът Старк, които се промениха толкова много през годините. Вижте техните промени през всички сезони до момента….

Вашият коментар