С помощта на треньора на знаменитостите Дон Саладино, звездата от „Stranger Things“ премина през фитнес пътешествие, което го отведе от дебеланко до нацепена батка…

Всеки актьор от време на време при поемане на нова роля се сблъсква не само с психическа подготовка за нея, но и с пълна физическа трансформация. А понякога тези трансформации са екстремни. Том Харди се напомпа жестоко за ролята на Бейн, Марк Уолбърг качи много за Море в пламъци, Крисчън Бейл постоянно качва и сваля за ролите си… Смисълът е, че НЯМА таван за холивудските мачовци в стремежа им да поставят телата си по най-добрия възможен начин пред камерата.

Сега, благодарение на изключителния фитнес режим и помощтта на звездния треньор Дон Салдино, можем да добавим в списъка от по-горе и Дейвид Харбър!

Звездата от „Stranger Things“ успя да се превърне от дебеланко в нацепен батка, за да влезе в ролята на борещият се срещу неправдата супергерой „Хелбой“.

По-горе може да придобиете идея от визията му ПРЕДИ подготоваката, сравнена с първите кадри в ролята СЛЕД финала на фитнес режима.

Представяме ви и видео онагледяване на това, през което е преминал актьора:

 

Новият „Хелбой“ на реж. Нийл Маршал и с участието на Харбор, Мила Йовович и Иън Макшейн деб=тира през Юни 2018г.

Вашият коментар