Виж  кой спечели копие на романа от МЕСЕЦ НА КНИГАТА 3 точно тук!

Gabriel_III_Cover_33mm-SpineИК „Кръгозор“ представя „Изкуплението на Гейбриъл”брилянтното продължение на „Адът на Гейбриъл“ и на „Екстазът на Гейбриъл“

Казват, че първата година от брака е най-трудната. Силвейн Рейнард, авторът на „Адът на Гейбриъл” и „Екстазът на Гейбриъл”, сякаш е използвал тази фраза за мото на своята трета книга „Изкуплението на Гейбриъл”, която излезе на 14 юли 2014 г. След като в първите два романа професор Гейбриъл Емерсън съблазни студентката Джулия Мичел и заедно се впуснаха в греховно изследване на любовта и секса, сега, вече младоженци, те са напълно отдадени един на друг, но са изправени и пред трудностите на първата година от брака, които превръщат съвместния им живот в истинско пътуване с шеметно скоростно влакче.

Професор Емерсън напуска университета в Торонто, за да започне нов живот с любимата си Джулия. Двамата откриват все повече сладостта на брака, като достигат до най-скритите кътчета на своята сексуалност и до неподозирани върхове на страстта. Падат всички прегради… Заедно с това растат любовта и доверието между тях. Но се сблъскват и с предизвикателствата на семейния живот.

Гейбриъл е убеден, че заедно могат да се изправят срещу интригите, отправени към тях. Старо отмъщение има опасност да изкара наяве неговите най-тъмни тайни и той трябва да се пребори с демоните от своето минало.

В същото време Гейбриъл гори от желание да стане баща… А Джулия мечтае да завърши успешно програмата си и да докаже своите способности.

Ще се справят ли с дългите сенки от миналото? Ще успеят ли да съвместят любовта с кариерите си и да преодолеят професионалното си съперничество? Дали всеки от тях ще приеме най-силното желание на другия като свое….

И дали няма да се объркат плановете им за едно прекрасно бъдеще?

Силната любов между Гейбриъл и Джулия е движещата сила, която води професора към така търсеното изкупление

– Не знаех, че е възможно да обичам някого другиго освен теб толкова много – прошепна Джулия и очите й се насълзиха.

– И аз не знаех – Гейбриъл я целуна нежно. – Най-голямата добродетел не е любовта. Надеждата е. Надеждата и прошката. Открих различните проявления на любовта – първо с Грейс и Ричард, после с теб. Тя ми помогна да премина през най-тъмните си дни. Открих и вярата, когато отидох в Асизи. Но без надеждата нямаше да съм тук сега. Без прошката щях отдавна да съм отнел живота си. Без божествената намеса в образа на тийнейджърка в една градина на Пенсилвания щях да се озова в ада, а не да седя до теб, моя любима Беатриче.

За мен надеждата значи най-много. Нашето бъдещо дете е надеждата. То е знакът за моето изкупление…

10449476_10152523675693618_7509324264028451996_n

Силвейн Рейнард: Написах „Изкуплението на Гейбриъл” специално за читателите

Авторът на „Адът на Гейбриъл”, „Екстазът на Гейбриъл” и „Изкуплението на Гейбриъл” продължава да жъне огромен успех със своите три романа, но все още никой не знае кой стои зад псевдонима Силвейн Рейнард. Малкото, което е ясно за него, е, че е канадец и че се представя за мъж. Мистерията около личността му събужда все по-голямо любопитство у почитателките му, а героят му – загадъчният секси учен професор Гейбриъл Емерсън, разгорещява фантазиите на хиляди жени. Неслучайно читателите се вълнуват дали има нещо общо между двамата.Феновете на романите очакват трилогията да бъде филмирана, а един от най-предпочитаните от тях актьори за главната роля е сексапилният Хенри Кавил – външният му вид, класа и изтънченост въплъщават образа на Професора.

Когато започнахте да пишете, смятахте ли, че ще постигнете такъв успех?

Абсолютно не.Когато започнах да пиша за професор Емерсън, не очаквах въобще някой да прочете за него. Цялото това преживяване надмина всичките ми очаквания.

Имаше известно разстояние между първите две книги „Адът на Гейбриъл” и „Екстазът на Гейбриъл” и третата – „Изкуплението на Гейбриъл”. Беше ли ви трудно да се върнете отново към историята?

Когато изграждах сюжета, си представях само две части. След това бях затрупан от съобщения и писма на читатели, които искаха трета книга. В съзнанието си знаех какво се случва с Емерсън след края на втората част „Екстазът на Гейбриъл”, но не го бях оформил напълно като идея. След като го направих, думите дойдоха от само себе си.

Коя от трите книги ви бе най-трудно да напишете?

„Изкуплението на Гейбриъл” бе предизвикателство, защото не бе част от първоначалния ми замисъл. Но мисля, че именно с нея се гордея най-много. Написах я специално за читателите си и се надявам, че ще им хареса.

Каква част от образа на Гейбриъл Емерсън е част от характера на Силвейн Рейнард?

Мисля, че в известен смисъл наистина голяма част от мен присъства в неговия образ. Но за разлика от него аз се опитвам много усърдно да не изпускам нервите си и да не казвам неща, с които да нараня другите хора.

Henry-cavill-155В повечето анкети читателите избират актьора Хенри Кавил за ролята на Гейбриъл в евентуален филм. Можете ли да си го представите да я изиграе?

Трудно ми е да стоя встрани от този спор, защото ценя мнението на читателите си. Определено поддръжниците на Хенри Кавил са много ентусиазирани.

Завършена ли е вече историята на Гейбриъл и Джулия?

Не е задължително. Професора се появява бегло и в новата ми книга The Raven. А след това? Ще видим…

Разкажете ни нещо повече за новата поредица.

Новият ми роман се казва The Raven и е първи от нова серия. Това е паранормална любовна история, развиваща се в съвременна Флоренция. Както споменах, читателите ще видят Професора в камео роля, а ще има и много други познати персонажи от поредицата за Гейбриъл и Джулия.

Източник: Henrycavill.org

 

 

 

 

 

Вашият коментар