lone  ranger

Поредната ни филмова игра приключи! „Самотният рейнджър“ вече върлува по родните и световни екрани и кара за пореден път зрителите да се влюбят в гения на Джони Деп. Ние с Форум Филм България, затваряме още една страница в съвместната си работа, този път под наслов „САМОТНИЯ РЕЙНДЖЪР“. На адрес:

www.theloneranger.cinebum.eu

ви запратихме да търсите насред огромния влак, любимия аксесоар на индианеца Тонто (Джони Деп), с който той БУКВАЛНО не се разделя през целия филм и се вижда от всеки кадър. Есествено във влака бяхме скрили ГАРГАТА, която по знайни или незнайни причини стои на главата на духновния войн. Ето я и нея:

rsz_otgovor

Всички, посочили нея, като верен отговор участваха в тегленето на нашите награди от оригиналния мърчъндайз на филма, любезно предоставени от официалния разпространителна „Самотният рейнджър“ за територията на България- ФОРУМ ФИЛМ.

И така, след щателна пресявка на верни и неверни отговори, шестте изтеглени имена бяха:

1) Мехмед Хюсейн от гр. Кърджали – часовник

2) Невена Ситнилска от гр. Попово- тениска

3) Димитър Лефтеров от гр. Харманли- тениска

4) Ваислена Никифорова от гр. Девня- писалка- перо

5) Сийка Кръстева от гр. Берковица- писалка- перо

6) Петър Вучков от гр. Варна- флашка

Молим всички победители да отговорят на съобщенията, които ще получат на и-мейлите, които са оставили при регистрацията си, за да уточним най- удобният за тях начин, за получаване на наградите им. ЧЕСТИТО!

„Самотният рейнджър“ вече е в кино салоните в цялата страна. Разпространява Форум Филм България.

 

Продуцентът Джери Брукхаймър и режисьорът Гор Вербински, екипът, създал блокбъстърите от поредицата „Карибски пирати“, ни поднасят „Самотният рейнджър“ – вълнуваща приключенска история, изобилстваща с действие и хумор, в която прочутият маскиран герой е възроден през нов поглед.

Духовният воин, индианецът Тонто /Джони Деп/ разказва непознати истории за преобразяването на човекът на закона Джон Рийд /Арми Хамър/ в олицетворение на правдата. Повежда зрителите в лудешка поредица от епични изненади и комични търкания, докато двамата необичайни герои се нагаждат към съвместна работа и борба срещу алчността и корупцията.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
BC Logo 300 copy  razdavalnik sever.bg
like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook
 546425_503883632955131_2049661495_n vampirediariesbg_logo logo
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   rsz_igri_logo  utro
   like-us-on-facebook  like-us-on-facebook

Вашият коментар