fantastic-beasts-poster_psd-2_bgНовата епоха в магическия свят на Джоан Роулинг стартира този уикенд. „Фантастични животни и къде да ги намерим“ влюби света в себе си и покорява върхове и рекорди.

Съвместната инициатива, посветена на премиерата на филма, която организирахме заедно с официалния разпространител от Александра филмс тече с пълна сила. Остават 5 дни до големия финал, когато ще обявим и финалните 4-ма от вас, които ще си поделят оставащите награди.

Инициативата е позиционирана тук:

ИГРА „ФАНТАСТИЧНИ ЖИВОТНИ И КЪДЕ ДА ГИ НАМЕРИМ“

Там ви очакват специалните gif-чета, правилата за участие, регистрационната форма и нашите прекрасни награди, любезно предоставени от разпространителите от Александра Филмс. Всички включили се в играта, се борят за разпределението на:

  • оригинален „Фантастични животни и къде да ги намерим“ шал
  • оригинален „Фантастични животни и къде да ги намерим“ чадър
  • оригинална „Фантастични животни и къде да ги намерим“ мъжка тениска
  • оригинална „Фантастични животни и къде да ги намерим“ дамска тениска

Победителите ще изтеглим и обявим на 26.11! Може да се включите за участие до 25.11 !

Ако все още не сте гледали филма- поправете тази грешка в най-близкия кино салон.

„Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…

Вашият коментар