fantastic-beasts-poster_psd-2_bgСкъпи приятели,

Ден преди официалната световна (и българска) премиера на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ е време да сложим КРАЙ на нашата фейсбук инициатива.

Там в продължение на цяла седмица имахте възможност да се включите в разпределението на две оригинални тениски от филма:

  • 1 бр. мъжка тениска
  • 1 бр. дамска тениска

Инициативата бе позиционирана тук: ФЕЙСБУК ИГРА!

В нея се включиха точно 748 от вас, които споделиха поста на стената си. Играта достигна до близо 15 хил. човека. 450 я харесаха и 425 коментираха. След кратък жребий по-рано тази вечер, двамата щастливци бяха изтеглени. Техните имена са:

  • Леа Т. – оригинална дамска тениска „Фантастичните животни и къде да ги намерим“
  • Иван Томов – оригинална мъжка тениска „Фантастични животни и къде да ги намерим“

fantastic-beasts-cast-xlarge

ЧЕСТИТО! Моля свържете се с нас на и-мейл dimitar@cineboom.eu за да уточним детайли, за доставката на наградите ви. Те ще ви бъдат изпратени на посочен от вас адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

Считано от днес до 25.11.2016г. ВКЛЮЧИТЕЛНО стартираме втория етап на инициативата. Него сме позиционирали тук:

ВТОРИ ЕТАП НА ИГРАТА

Там ще откриете специалните gif-чета, пълни правила за участие, формата за регистрация и още! Всички, които се включат във втория етап, ще участват за разпределението на:

  • оригинален „Фантастични животни къде да ги намерим“ шал (същия като на Нют Скамандър от филма)
  • оригинален „Фантастични животни и къде да ги намерим“ чадър – магически
  • оригинална мъжка тениска от филма
  • оригинална дамска тениска от филма

Всички награди ще изтеглим и обявим на 26.11.2016г. Всички награди ще бъдат изпратени на посочен от съответния победител адрес, за сметка на www.cineboom.eu. Всички награди са любезно предоставени от официалния разпространител на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ за страната, Александра Филмс.

Гледаме филма в кино салоните в цялата страна от утре, 18.11.2016г.

„Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…

Вашият коментар