twd-s7-poster-197374Ако сте пропуснали първата част на интервюто, която публикувахме вчера (28.10.2016г.)- наваксайте ОТ ТУК!

Заснемането на убийствата!

За мен, най-значимото нещо беше БУХАЛКАТА, която ще проектирам, да притежава резервоар с кръв, така че да представим ударите, като експлозивни, а не просто като удряне. За Глен създадохме няколко версии на протезата с изскочилото око, а след това когато е на земята и главата му е разбита, изкопахме дупка и поставихме главата му в калта, с лицето надолу, и покрихме отгоре с разпиляния мозък, кръв и кожи…. Така успяхте да видите конвулсите и мърдането на истинската му ръка.

Сбогуването на Ейбрахам със Саша!

Идеята бе на Майкъл Къдлиц- героят му да изпрати на приятелката си знака за мир, като символ за сбогом, което бе и препратка към началото на сезон 6. Има сцена, в която Саша се качва по едни стълби, Ейбрахам the walking dead greg nicotero interviewминавала наблизо и е малко пиян… той и прави знака за мир. Докато бяхме на снимачната площадка (преди да заснемем смъртта на Ейбрахам), искахме да намерим възможност той да и каже нещо, без да се обръща към нея, защото бяхме заключени във вече заснетото при финала на миналия сезон (жертвата НЕ извръща глава). Това бе нещо, което Майкъл добави и бе един малък, хубав момент.

Нямаше рязане на ръка! 

С напредването на епизода, феновете на комикса започнаха да си мислят, че Нийгън ще направи с Рик, това което Губернатора направи в комикса. Но това с „дясната ръка“ бе написано за да си поиграе с това, което щеше да се случи към края на епизода с Рик и Каръл. Просто когато го сглобихме, то се получи…. като двузначно. Не бе съзнателно. „Нека накараме всички да си мислят, че ще отрежем ръката на Рик“. Толкова много се случва в епизода, че от това нямаме нужда.

Отговорът му към онези, който казват, че СПИРАТ да гледат сериала! 

14729297_1265881193461959_3933293513741753873_nНикотеро не е и очаквал, че всички ще са ОК. „Бих казал, че тяхната заплаха означава, че сме направили нещо да афектираме тези хора по начин, след който те не знаят как да продължат. Аз самият съм бил шокиран от развоя на събитията в „Игра на тронове“ например. Но знаете ли какво? Все още го ОБОЖАВАМ! И все още тръпна в очакване да разбера на къде ще продължи историята. И мисля, че това е реакция на безсилие от феновете, защото тях ги е грижа за тези герои. Това е трибют към всеки актьор в нашето шоу, който си е заминал. Жалко е, че хората стартират с негативни реакции и много много жалко ако наистина се случи. Защото поредицата има още толкова, ТОЛКОВА много да предложи.

Вашият коментар