Продължаваме интервюто с актьора, което започнахме да ви представяме на 15.09! Ако сте пропуснали първата част от интервюто, може да наваксате ОТ ТУК!

Гледай „Американски убиец“ и ми се стори студен. Бях отвян от бруталността и наситеността на случващото се. Филма е супер брутален. Феновете ти те знаят от Teen Wolf и поредицата „Лабиринтът“. Тук ти се превръщаш в жестока екшън звезда. Излизайки от инцидента, имаше ли притеснения относно СПРАВЯНЕТО ти с тази роля?! 

О човече… МНОГО! Но преминах през тях. В крайна сметка почувствах, че ще бъде правилната стъпка за мен и то наистина беше. Имах толкова много съмнения. Имах страшно много физически ограничения, бях изключително стресиран….(смее се)!

Твоите ММА битки бяха невероятни. Как по дяволите премина през тези тренировки, след онези убийствени наранявания? 

О да, беше лудост. Беше наистина много. В мен има толкова много, за което НЕ ВЯРВАХ, че ще съм способен да извадя на преден план и да притисна себе си достатъчно, че да вляза във форма на време. Не исках да се чувствам притиснат, когато докторът ми ми казваше, че не съм готов. Балансирах много неща. Имаше много дни в които откачах и се паникьосвах. Исках да скоча зад борда. Нямаше как да направя определени неща. Не можех да се справя с конкретни задачи. Трябваше да балансирам и със стреса от това „Трябва да ходиш във фитнеса всеки ден. Беше прекалено. Много дни трябваше да ме уговарят за да не рухна и да не се откажа.

Извънредни адмирации от мен. НИЩО от предходната ти работа не е давало подсказки за това, колко яростен можеш да бъдеш в този филм. Компанията зад „Американски убиец“ имаше ли стриктни ограничения за това, какво МОЖЕШ и какво НЕ МОЖЕШ да правиш? Мога да си представя, колко стресирани са били след случката с „Лабиринтът 3“! Как реж. Майкъл Кеста се справи с всичко това?

 

Продуцентите, Кеста, всички знаеха от какво се завръщам. Всички бяха изключително мнителни в онзи момент. Нямаше да правим НИЩО, което е част от големия пъзел, на този ранен етап. Едва няколко месеца след операцията се срещнах с кординатора по каскадите в Лос Анджелис. Исках да съм сигурен, че е наясно какво ми се е случило, че съм на чувствителен етап – физически и емоционално и исках наистина да бъда сигурен, че той ще пази гърба ми. И той го направи от самото начало. Най-важното нещо, което мога да кажа за кординатора по каскадите Бъстър Рийвс, че ме уреди с треньор, който НЕ БИ могъл да бъде по-точен за мен в онзи момент.

Този човек се превърна във всичко за мен, много повече от треньор ми бе. Той е начина, по който този процес започна за мен. Дори излизането от къщата ми- аз бях толкова изолиран. Не исках да виждам никой, дори когато можех. Той се превърна в мой приятел. Той бе човека, при когото отивах с всичките си проблеми по онова време. Той преживя много от откачанията ми, моменти на съмнение, на паника. Той бе изключително ПРАВИЛНО приемащ всичко. А аз просто исках да избяхам. Той ми помогна да вляза във форма, да вляза във филма, да науча бойните стилове. Водеше ме на ju-jitsu два пъти в седмицата. Обучаваше ме на бойните изкуства, в който той бе ветеран- движение, скорост.  Дори ми показа как да се бия за камерата. Той разговаряше с мен и ме напътстваше всеки път, когато се появявах не достатъчно мотивиран в залата. Той бе всичко. Имах много подкрепа по време на филма. Татко ми излезе с мен, което беше голяма работа за мен самия. Баща ми и треньора ми Роджър са причината да се кача на самолета и да започна всичко. Не бих могъл без тях.

Продължи да четеш на последната страница тук!

Вашият коментар