Ако сте пропуснали някоя от предходните части на интервюто, може да наваксате от тук: част първа или част втора!

Това е страхотна новина човече. Да излезем от момента с инцидента. Зрителите те поставят в категорията на Бонд и Борн. Беше ли запознат с книгите на Винс Флин и героя Мич Рап преди да подпишеш за участие във филма?

Не не съм бил. Първото, което прочетох, бе сценарият, който ми бе изпратен. Хареса ми. Почувствах се свързан с него. След това научих за книгите. Че вече има 15 от тях. Това бе единадесетата книга. Но не знаех нищо за тях ПРЕДИ да подпиша.

Значи, когато сценарият е дошъл при теб, те вече са правели Мич Рап по-млад герой?

ДА! Циркулирало е наоколо от десетилетие. Определено щяха да адаптират книгата „Американски убиец“. Стартираха с него, като млад. Въпросът бе КОЛКО млад. В книгата е на 23г. Все още се колебаеха дали да бъде в началото на 20-те години или в началото на 30-те години. Но се бяха настроили, че Убиеца ще бъде… началото.

Подписал си за множество филми. Определено ще играеш този герой дълъг период от време или бъркам?

Да, стига да продължаваме.

Филмът няма граници. Няма нотка на морал в злодея. Тайлър Кич е толкова готин в ролята. Филмът проследява и двама ви до епичен сблъсък. Разкажи ни за възловата битка на лодката. Тайлът ми разказа, че двамата сте се избили там. 

О да, лактите (смее се), скачането наоколо бе по платформи. Имаш предвид размятането ни по лодката, нали?

Да! 

Обичам тази сцена. Боят бе проектиран в три секции. Те бяха разделени при движението на лодката. Първо се бием, после попадаме в системата за изтегляне със жиците. Тази битка бе изтощителна. Дори добавихме още към нея, което беше страхотно. Това наистина помогна на битката. Задълбочи я и и даде гръбнак. Но добави и още снимачни дни. Дни в които да се избием. Очевидно се размазваме в тези сцени, но същевременно сме и изключително внимателно. И двамата искахме да се получи. Искахме сцената да е наситена и брутална. Най-накрая виждате двамата да се бият. Искахме да зарадваме зрителя. Това бе важно за нас. Тайлър е супер посветен. Раздадохме се на максимум. Да го д*ха следващия ден, дори не можех да си движа предмишниците от всички блокове, които правих. Пребиват те- но е страхотно. И двамата бяхме супер доволни от крайния резултат. Не би искал да избягваш определени удари. Искаш тези неща да бъдат максимално истински и жестоки.

Майкъл Кийтън също показва друго ниво на актьорски умения тук. Зрителите НИКОГА не са го виждали така. Какво беше да работиш с него?

Това е най-якото нещо на света. Това бе пътешествие. Просто сядах и се наслаждавах понякога. Това бе една ОГРОМНА причина за да се включа в проекта. Страхотен сценарий. Страхотен герой. Обожавах разговорите ми с режисьора. Усещах, че има нещо там, което ще бъде изключително. Бе правилно бизнес решение и нещо, което ще ме вдъхнови, като актьор. Трябва да опитваш да балансираш и двете. Когато чух, че Кийтън е приел, директно потвърдих и аз. Той е страхотен. Той категорично е един от моите герои. Израснах- наблюдавайки го. Израснах обичайки го, като дете. Още преди да стана актьор. Бих желал да постигна това, което той е постигнал по отношение на своята универсалност. Той ВИНАГИ успява да изпъкне. Сам отглежда детето си. Има собствен живот. Покланям му се. Покланям се на всичко, което е. Бе сбъдната мечта да работя с него. Много научих от този човек.

Да се върнем на „Лабиринтът 3: Последният кандидат“- завършил си и последния филм вече, така ли?

Да филмът излиза през Януари. 

Teen Wolf е в последния си сезон, това означава, че и там си приключил вече. Нали така?

Това приключи. Лабиринтът също.

Значи вече си развързан от ангажименти?

Да за първи път от много време :)!

Ще изчакаш ли да отмине вихъра около „Американски убиец“ преди да избереш следващия си филм?

Да! Искам да си почина. Искам да изкарам една ваканция. След това да избера следващия ми филм внимателно. Трябва да бъде с режисьор, който обичам и на когото вярвам. Не трябва да е някой известен. Просто искам да избера и да започна нещо, на което да се отдам и да се почувствам свързан с него. Искам да е различно. Ново предизвикателство. Нямам конкретна идея какво трябва или ще бъде, но ще подходя към него по този начин!

„Американски убиец“ е в кино салоните в цялата страна. Разпространява ЛЕНТА. „Лабиринтът 3: Последният кандидат“ дебютира през Януари. Разпространява Александра Филмс.

Вашият коментар