Звездата Дилън О’Брайън ще издуха зрители със зловещото си изпълнение в „Американски убиец“. Неговото превъплъщение в Мич Рап ще бъде споменавано редом до това на Мат Деймън (Джейсън Борн) и Даниел Крейг (Джеймс Бонд). Той назъбва екрана с наситена, физическа свирепост. Ролята ще дефинира кариерата на ВСЕКИ актьор. Не можем да повярваме, че той е заснел това свое изпълнение седем месеца преди да се появи в заглавията на медиите по целия свят с жестоките наранявания по време на снимките на „Лабиринтът 3: Последният кандидат“. Припомняме че той получи множество фрактури на лицето и разкъсвания по тялото в следствие зле замислена каскада на снимачната площадка на продължението.

„Лабиринтът 3: Последният кандидат“ спря продукцията си докато Дилън не се възстанови НАПЪЛНО. Инцидентът застраши появяването на „Американски убиец“. Правата върху филма щяха да се върнат от Lionsgate и CBS Films обратно в ръцете на автора Винс Флин, ако филма не бе завършен същата година. Това е една книга от поредицата за ЦРУ наемника Мич Рап.  Сценария циркулираше в Холивуд в продължение на десетилетие. В един момент Крис Хемсуорт бе спряган за главната роля, но когато реж. Майкъл Кеста пое проекта, той реши да направи героя по-млад и по-раним. Той избра О’Брайън за главната роля. Актьорът трябваше максимално бързо да се възстанови и върне на снимачната площадка за да завърши филма.

„Американски убиец“ е история за отмъщение и патриотизъм. Мич Рап наблюдава, докато годеницата му е брутално убита от терористи. Той става обсебен от мисълта да намери виновника, докато бива привлечен от ЦРУ. В поддържащи роли са Майкъл Кийтън (в ролята на неговия Ментор) и Тайлър Кич ( в ролята на противника му). Всичко е една брутална поредица от жестоко насилие. Дилън е трябвало да се възстанови и да се приведе отново във форма, за да прекара месеци в обучение по бойни изкуства и тренировки с оръжия.

Репортерът Джулиан Роман се среща с Дилън О’Брайън в Ню Йорк, в офиса на публициста на актьора! Актьора е потаен за инцидента, но говори смело за работата му по двата филма, възстановителния процес и последната година от живота си.

Колко време мина от инцидента при снимките на „Лабиринтът 3“ до продължаването на работата ти по „Американски убиец“?

Бях много тежко ранен. Периода беше много кратък. Минаха едва 7 месеца от инцидента. Беше ми забранено да правя КАКВОТО и да било за 3 месеца. Около месец по-късно ми бе разрешено да започна ранни тренировки. Все още имах МНОГО ограничения по онова време. Ставаше въпрос за дишане и разтягане, просто за да се изправя на крака отново. След като влязахме в петия и шестия месец от операциите, ми бе разрешено да започна полека реалните тренировки. Можех да изляза дори срещу противник, но истинската битка бе вътре в главата ми. Физическата част бе едно. И да си счупя лицето- то ще оздравее. Но психическия аспект бе най-големия ШОК на системата. Просто не знаеш как да преживяваш такива неща. Не можеш и да ги контролираш. Просто тялото и съзнанието ти реагират, когато нещо подобно ти се случи. Психологическата битка бе наистина емоционална и трудна. Страдах по много начини. Струваше ми МНОГО за да се върна и направя този филм. Тези шест месеца ми се сториха като цял един живот. За всеки един от тези дни инцидентът бе, сякаш…. се е случил вчера. Бе странно. Определено това е най-жестокия период през който съм преминавал.

Продължете да четете на СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА или прескочи директно на ПОСЛЕДНАТА СТРАНИЦА!

 

Вашият коментар